Da, sunt cea mai buna! - Anamaria Prodan Reghecampf

Preț: 250,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-029-343-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 308+288
Format: 15X22
Categoria: Biografii

DESCRIERE

Da, sunt cea mai buna! - Anamaria Prodan Reghecampf

 
... puteam să fiu, să rămân doar fata mamei, cea care m-a născut în decembrie 1972 taman la ora 12 noaptea, de nu ştiau cum să mă treacă în registre, pe 16 sau pe 17, ea hotărând să fie 17, convinsă că o să-mi poarte noroc (şi chiar mi-a purtat numărul ăsta, inclusiv atunci când l-am jucat la cazinou). Păi, ce îmi lipsea ca să trăiesc foarte bine mersi din ceea ce a tot agonisit scumpa de ea, cu vocea, credinţa, tenacitatea unei mari vedete a folclorului precum ionela Prodan?

La fel de bine, puteam să fiu, să rămân numai băiatul lui tata, cum mă alinta severul, dar dreptul meu Traian Tănase, mai întâi ofiţer, apoi avocat şi mereu om al legii. Să mă bucur, adică, de ceea ce îmi revenea din munca sa şi urmându-i sfatul, drumul, prin dobândirea calităţii de avocat.

Nu am fost, nu am devenit nici una, nici alta, am refuzat să mă lăfăi în puful muncii altora, fie înseşi fiinţele cărora le datorez viaţa. Am luat viaţa de la capăt de câteva ori, mi-am demonstrat că pot face asta oricând, fără mari probleme, fără să-mi pese că nu mai sunt vedetă sau fata ionelei (apropo, acesta este şi celălalt prenume personal). Aventura americană pe care o voi povesti poate fi, ea singură, dovadă suficient de concludentă...

Păi cum, te pui cu mine?! Posed în cantităţi suficiente şi luciditate, şi umor, chiar autoironie, însă nu am vreo jenă când, prin combinarea lor, susţin cele ce urmează. Sunt un om foarte dedicat, care nu trişează şi, atunci când se dăruieşte, îşi pune inima toată pe masă, nu ascunde absolut nimic. 0 relaţie, de orice fel, trebuie să fie bazată pe o încredere totală, pe respect fără margini.

Am fost mereu cea care a luat deciziile, bune sau rele, pur şi simplu, nu a trebuit prea mult până să se contureze în mintea mea ideea că-s un bărbat adevărat într-un corp de femeie. Că am inimă de bărbat, ba chiar una foarte puternică. 0 forţă interioară şi exterioară mai rară. Sunt o feme-ie-bărbat cum puţine se nasc, un lider, dar unul special! Asta e, asta cred: m-am născut să conduc, să schimb destine - exact ceea ce am făcut toată viaţa...
 
DIN CUPRINS:
 
Nu am mintit fotbalul, doar (aşa) l-am cucerit
Învăţăturile unei femei către lumea bărbaţilor
Colecţie de vedete şi lansator de talente 
Antrenori unul şi unul
Gura lumii bune adevăr grăieşte 
Asta e, asta sunt 
Galerie foto 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0173 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.