Darul fricii. Cum ne apara intuitia de violenta

Darul fricii. Cum ne apara intuitia de violenta
Anul publicării: 2018
Pagini: 431
Format: 13x20
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Darul fricii. Cum ne apara intuitia de violenta - Gavin de Becker

 
... in inima acestei cărți este argumentul că avem o întreagă gamă de instincte de supraviețuire. Vorbim despre acestea ca un "instinct de intestin", "intuiție", "îngrijorare", sau doar sensul că am observat ceva ciudat.
 
De prea multe ori, spune De Becker, respingem aceste semnale, pentru că nu putem găsi un motiv logic pentru a le explica.
 
Ceea ce nu ne dăm seama este că ceea ce noi numim "intuiție" este un sistem foarte dezvoltat de scanare și identificare a tiparelor comportamentului uman. 
 
Când acest sistem de scanare subconștient identifică o ruptură a modelului sau ceva ce se simte ciudat, acesta a procesat informațiile mai repede decât poate explica creierul.
 
Printr-o listă uluitoare de cazuri reale, De Becker arată că acesta este sistemul de avertizare timpurie care vă poate salva viața dacă aveți inteligența sa il ascultati. 
 
El demonstrează, de asemenea, rezultatele terifiante ale respingerii unui semnal de supraviețuire, deoarece oamenii doresc să fie politicoși sau refuză să creadă că ceva periculos ar putea fi pe cale să se întâmple.
 
De la atacurile străinilor, la violența de la oamenii pe care îi cunoaștem și avem încredere, De Becker aduce o experiență uimitoare în acest studiu...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0664 sec