Decizii radicale pentru oameni destepti

Decizii radicale pentru oameni destepti
Anul publicării: 2018
Pagini: 239
Format: 14x20
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Decizii radicale pentru oameni destepti - Andy Szekely

 

Ce îți oferă această carte?

 

1. O schimbare de paradigmă: înțelegi ce sunt convingerile limitative și cum pot fi ele transformate și înlocuite cu altele noi.

2. Cum funcționează creierul tău atunci când își apără percepțiile și convingerile vechi și cum poți folosi puterea întrebărilor pentru a schimba acest mecanism.

3. Cele 12 decizii radicale care îți modifică paradigmele în cele 6 arii de viață care contează cu adevărat.

4. Cum „funcționează” curajul și cum îl poți antrena astfel încât să elimini cele trei frici care stau în calea dezvoltării tale.

5. Programul de 36 de zile pentru instalarea și consolidarea sistemului de convingeri potențatoare.

 

 

„Ce am păstrat și ce am schimbat? (față de prima ediție a cărții)

 

Am păstrat aproape integral prima parte (mărturisiri și lecții). Am păstrat aproape integral cele 10 decizii din decalogul primei ediții. Lista din această ediție are 12 decizii.

Am reformulat o serie de texte, acolo unde am avut feedback-ul că scriitura e ambiguă.

Am reîmpărțit deciziile în șase categorii în loc de trei, pentru că studiile făcute de Institutul Gallup m-au convins definitiv de importanța urmăririi succesului în 6 arii din viață.

Am adăugat subcapitole care explică mult mai bine ce este o decizie, ce este o decizie radicală și cum se schimbă o paradigmă.

Capitolul 4 din carte, cel despre curaj, este complet nou. Am simțit că ediția a doua are nevoie de acest „ingredient magic” al schimbării personale.

Pe de altă parte, capitolul despre alegeri - lucrul cu atitudinea din ediția I a cărții a fost mutat - a devenit parte dintr-un alt volum: De la obiectiv la rezultat.”

 

- Andy Szekely

 

„Când am citit cartea, am avut un sentiment de optimism vizavi de cât de ușor poate fi să-mi schimb anumite convingeri limitative. Andy a așternut multă înțelepciune în aceste pagini, dar mai mult de atât, un set de practici simple care, împreună cu puțină ambiție, un pix și o hârtie, pot crea rezultate extraordinare.” - Tiberiu Uriașu, internet marketer, antreprenor

 

„Deciziile radicale asumate îți schimbă viața, pentru că o «cotesc» în direcția a ceea ce e cu adevărat potrivit pentru tine. Cum îți dai seama că ai luat o decizie radicală pe care ți-o asumi? Prin faptul că viața ta începe să fie mai plină de sens și semnificație.” - Romeo Crețu, trainer, coach și autor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

17,48 RON
19,00 RON (-8%)
Created in 0.0528 sec