Detoxifiere prin post. Sanatate si longevitate gratie purificarii celulare

Detoxifiere prin post. Sanatate si longevitate gratie purificarii celulare
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 144
Format: 13x20
Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Detoxifiere prin post. Sanatate si longevitate gratie purificarii celulare - Desire Merien

 
In sfarsit, o lucrare care raspunde unui mare numar de intrebari si prezinta simplu si clar tot ce se petrece in corpul uman in timpul postului, cand organismul se sustine din propriile-i celule, iar grasimile depozitate sunt utilizate cu mult inainte de a fi afectata masa musculara.

Mult mai mult decat o metoda de slabire,  postul este mijlocul cel mai natural si mai simplu pentru a ne pastra sau a ne recapata sanatatea, deoarece are minunata putere de a regenera organismul eliminand toxinele, permitandu-i sa se relaxeze si sa-si recupereze energia...
 
Fragmente:
 
... reducerea alimentaţiei trebuie să se facă observând reacţiile organismului. Controlul conştient trebuie să le înţeleagă şi să le acompanieze inteligent. În timpul practicii postului început abrupt riscăm să trezim o situaţie de nonrestituire a nutrienţilor depozitaţi.
 
Asta se observă în special la locuitorii societăţilor industriale care mănâncă în mod constant mese echilibrate. Funcţia lor de reutilizare – de restituire – a nutrienţilor de rezervă este defectuoasă şi poate să apară o carenţă într-un element sau altul, în vreme ce alteori există un surplus.
 
Este o situaţie copleşitoare pentru persoanele care nu pot să-şi utilizeze rezervele sau şi le utilizează în mod foarte deficitar. O abordare progresivă va permite schimbarea acestei situaţii.
 
Este preferabil să practicăm postul pe paliere alimentare. Această tehnică nu constă numai în a fi rezonabil în diminuarea alimentaţiei, ci merge mult dincolo de simpla chibzuinţă, implicând ascultarea reacţiilor corporale şi adaptarea la aceste situaţii particulare.
 
Principiul palierelor alimentare este fondat pe echilibrul aport alimentar-greutate. Există într-adevăr un răspuns ponderal la fiecare situaţie alimentară.
 
Şi atunci când restrângem aportul alimentar apropiindu-ne de post, observăm o scădere în greutate. Palierul alimentar apare atunci când, pentru un regim restrictiv dat, greutatea corpului rămâne constantă. Miile de răspunsuri ale controlului subconştient al organismului la regimuri alimentare...
 
............
 
... unii doresc să accelereze lucrurile, reducând pur şi simplu aceste alimente grase, dulci şi proteice în două sau trei zile. Este întru totul posibil şi fără inconveniente dacă sănătatea este fără reproş.
 
Dar dacă aveţi o sănătate mediocră, pierderile în greutate ar putea dura o săptămână sau mai mult. Dacă nu vă ascultaţi reacţiile corporale, veţi putea declanşa crize de detoxifiere importante: greţuri, vomismente, diaree, dureri diverse.
 
Aşadar, indicaţiile date de pierderile în greutate care se prelungesc ar trebui să vă liniştească pentru a continua un regim alimentar anterior postului hidric, păstrând în mod rezonabil în meniu puţină grăsime (ulei), o cantitate de amidon (câţiva cartofi) şi întotdeauna proteine (brânzeturi sau ouă).
 
Veţi înţelege noţiunea de palier alimentar observând noul echilibru care se va instaura între consumul dumneavoastră alimentarşi greutate.
 
Cât timp artrebui să continuaţi astfel înainte de a posti? Cântarul este cel care vă va informa în fiecare dimineaţă. Unii, cu o sănătate precară, pierzând continuu în greutate, vor trebui să-şi întrerupă cura şi să mănânce din nou echilibrat, fără să fi putut accede la postul hidric. Însă esenţial este să fi „participat”...
 
 
Vezi si alte carti din domeniul: Medicina alternativa

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0754 sec