Dezintoxicarea si tratamentul cu sfecla rosie

Dezintoxicarea si tratamentul cu sfecla rosie
-10%
ISBN: 978-606-583-810-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 164
Format: 14X21
Preț: 18,00 RON
20,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Dezintoxicarea si tratamentul cu sfecla rosie - Ghetu Gheorghe

 
Natura a înzestrat sfecla roşie cu multe elemente folositoare. Componenţa chimică impunătoare a condiţionat folosirea pe larg a sfeclei în medicina populară pentru tratarea şi curăţarea organismului uman. Cu ajutorul sfeclei pot fi tratate mai mult de o sută şi cincizeci de boli (sfecla este în acest caz factorul decisiv.

Cunoştinţele despre posibilităţile curative ale sfeclei sunt vaste şi ar fi greşit să le tratăm ca pe un fapt încheiat: numărul de reţete se înnoieşte continuu, apar noi şi noi date despre influenţa plantei asupra organismului uman.

Caracteristicile proceselor vitale ale diferitelor persoane sunt şi ele diferite. De aceea, atunci când se alege o metodă de tratament trebuie să se ia în considerare şi caracteristicile individuale ale pacientului, de altfel, încercând să tratăm o afecţiune am putea produce agravarea alteia.
 
Iată de ce, pentru a nu-i dăuna pacientului, este bine să recomandăm reţete de tratament în mod diferenţiat şi numai după ce am luat cunoştinţă de toate modificările patologice din organism şi de însuşirile curative ale reţetei recomandate.

Din acest punct de vedere sfecla roşie, făcând parte din categoria plantelor medicinale active, necesită o abordare atent...
 
 
CUPRINS:
 
Introducere     
Contraindicaţii la utilizarea sfeclei roşii 
însuşirile curative ale sfeclei roşii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Remedii - Terapii complementare

Created in 0.0536 sec