Diavolul in primavara - Lisa Kleypas

Diavolul in primavara - Lisa Kleypas
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 368
Format: 13x20
Preț: 24,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Diavolul in primavara - Lisa Kleypas

 

O fată excentrică rămasă nemăritată...  

 

Majoritatea debutantelor din înalta societate visează să-și găsească un soț. Frumoasa lady Pandora Ravenel are cu totul alte planuri. Tînăra ambițioasă ar prefera să rămînă acasă și să se ocupe de mica ei afacere, în loc să ia parte la Sezonul londonez. Dar într-o seară, la un bal din înalta societate, se vede atrasă într-un scandal, alături de un străin  frumos precum păcatul.  

 

Un cuceritor cinic...

 

După ani întrgi în care a reușit să scape de căsătorie, Gabriel, lord St. Vincent, a căzut într-un final în mrejele unei fete rebele care i se pare complet nepotrivită lui. De fapt, ea nici nu vrea să aibă de-a face cu el, dar Gabriel o găsește irezistibilă. Și ar face orice, ar fi în stare  să o ia de soție pe Pandora, chiar dacă această căsătorie  ar fi un pact cu diavolul.  

 

Un complot periculos...

 

Lăsîndu-se convinsă de farmecele lui Gabriel și de insistențele lui, Pandora este de acord să-i devină mireasă. Dar va descoperi curînd că abilitățile ei de femeie de afaceri o vor implica, din întîmplare, într-o conspirație periculoasă - și doar soțul ei o mai poate apăra. Gabriel se pune pavăză în fața adversarilor ei necunoscuți și curînd își vor da seama că  ceea ce a părut la început o căsătorie de conveniență, se dovedește a fi căsătoria perfectă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0580 sec