Dictionar praxiologic de pedagogie Volumul 4: M-O - Musata-Dacia Bocos

Dictionar praxiologic de pedagogie Volumul 4: M-O - Musata-Dacia Bocos
-10%
Preț: 36,00 RON
40,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 400
Format: 17x24

DESCRIERE

Dictionar praxiologic de pedagogie Volumul 4: M-O - Musata-Dacia Bocos

 
Dictionarul praxiologic de pedagogie este prima sinteza de acest tip aparuta in Romania, elaborata in mai multe volume, care isi propune definirea in termeni operationali, din perspective stiintifice multiple, a conceptelor si sintagmelor pedagogice relevante in prezent in studiul stiintelor educatiei si cu aplicabilitate in invatamantul preuniversitar, prin realizarea unui inventar pragmatic al semnificatiilor educationale ale acestora.
 
Lucrarea se adreseaza deopotriva studentilor si profesorilor, pre­cum si tuturor celor interesati de actul educational.
 
Utilitatea dictionarului este intregita prin conceperea unui set de aplicatii generale cu valente formative, pentru diferite concepte si sintagme, care pot fi realizate individual sau in grup. Pentru sprijinirea demersurilor informative ale cititorilor, la finalul fiecarei grupari de cuvinte/sintagme care incep cu o anumita litera, se prezinta o lista bibliografica, ce reuneste titluri de lucrari pedagogice si site-uri cu resurse pedagogice, curriculare, legislative (in vigoare la data elaborarii dictionarului) etc., care fundamenteaza problematicile vizate prin termenii explicitati. - Autorii

Autori: Musata-Dacia Bocos (coordonator), Ramona Radut-Taciu, Cornelia Stan

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0415 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.