Din prietenia unui munte - Pascal Bruckner

Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-1741-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 176
Format: 13X20

DESCRIERE

Din prietenia unui munte - Pascal Bruckner

 

... cartea ofere o meditație asupra prieteniei și conexiunii umane, cu un accent pe metafore sau analogii cu muntele și natura, utilizate pentru a explora dimensiuni ale experienței umane. De asemenea, împărtășeaste propria perspectivă asupra subiectelor abordate, aducând argumente și reflecții personale în discuție.

... in ansamblu, "Din prietenia unui munte" de Pascal Bruckner este o carte profundă și filosofică, care invită cititorii să reflecteze asupra aspectelor esențiale ale vieții umane și asupra conexiunii noastre cu lumea naturală.

 

Acest eseu despre munte începe ca o formă de autobiografie sensibilă, în care toate simțurile contribuie la amintirea trecutului: a urca înseamnă a întineri în spirit, a reconecta într-o singură buclă cele două părți ale vieții. Dincolo de amintirile personale, drumeția este un exercițiu de prietenie, care leagă membrii aceleiași frânghii sau aceleiași curse. Dar de ce să urcăm în vârf dacă urmează să coborâm din nou, de ce suferința urcușului se transformă în plăcere, de ce absurdul acestei practici face absurdul existenței banal, ce metafizică a Absolutului este în joc aici, ce provocare? Una a timpului, a îmbătrânirii, apanicii sau a fricii? Mai este loc pentru o ontologie a eroismului în vremurile noastre post-eroice?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0177 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.