Dincolo de cortina - Gabriela Hornoiu

Dincolo de cortina - Gabriela Hornoiu
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 240
Format: 13X20
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Dincolo de cortina - Gabriela Hornoiu

 
... Daca ar fi sa incadrez cartea Gabrielei Hornoiu intr-un gen literar, as fi refractara sa-i pun eticheta de biografie sau memorii. Dincolo de cortina este mai mult decat atat.
 
Desi nu-ti spune, cu liniuta, ce sa faci si nu-ti ofera lectii concrete despre cum sa-ti traiesti existenta, cartea ei este un studiu motivational cu privire la natura umana si capacitatea ei de a se adapta, de a suporta dar si de a lua ce-i mai bun de la viata...
 
Din carte:
 
... zilele erau cumplit de lungi. Până pe la prânz își făcea de lucru dereticând prin casă, pe urmă aștepta. Se așeza pe scări cu privirea ţintită în poartă. Se încăpăţâna să-l aștepte. Avea atâtea să-i spună. Nici nu apucase să-l sărute. Plecase brusc.
 
Toată lumea se îngrămădise lângă el, toţi îi vorbeau, ea nu putea scoate o vorbă, toate i se înecau în lacrimi. Știe doar că cineva o pusese să-l ţină pe braţe, să-l legene, ca să audă. Așa era obiceiul. Barbar obicei!
 
Mai bine ar fi biciuit-o în mijlocul satului, mai bine ar fi scuipat-o, ar fi legat-o de-o căruţă și ar fi târât-o până pe Stârmina. Se trezea și acum noaptea legănându-și braţele goale. Fetiţa își lipi palma mică de obrazul ei.
 
Ea îi sărută degetele. Hai! Hai! Pa, pa! Tai, tai! Ham, ham! Să plecăm tai-tai? Unde să plece, știa un singur drum, unul pietruit cu ţipete. Soarele se instalase în mijlocul camerei, își rotea razele încercând să o cuprindă.
 
Ea se făcea tot mai mică, se temea de el, de lumina lui. O dureau ochii până la lacrimi. Hai, hai, tai, tai! Tata nu-i! Nu-i! Nu-i, dar mama e aici! Povestește-mi despre tine...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0590 sec