Domnișoara Bubble - Ledicia Costas

Domnișoara Bubble - Ledicia Costas
-20%
ISBN: 978-973-46-7891-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 13x20
Preț: 30,40 RON
38,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Domnisoara Bubble - Ledicia Costas

 
... Sofi, e ea! E domnişoara Bubble!

Fetiţa sări din pat şi dădu fuga la fereastră.

Jos se afla domnişoara Bubble, la volanul fantasticului ei automobil, intr-o rochie neagră înfoiată, cu dresuri în dungi albe şi negre. Purta mănuşile de atlaz şi zâmbea ca într-o sâmbătă cu soare.
 
Radiind de fericire, Noa deschise fereastra cu băgare de seamă. Atât mai lipsea, să-şi trezească părinţii! S-ar fi înfuriat şi-ar fi stricat momentul acela aşa de fericit. Era ea cu adevărat, era inven-tatoarea din Anglia!

—    Domnişoară Bubble! îi zise Sofi cu voce şoptită, ţinând mâinile căuş în jurul gurii ca să se facă auzită mai bine. N-am fost noi, directoarea ne-a obligat să scriem scrisoarea aia aşa de îngrozitoare. Noi vă iubim foarte mult, trebuie să ne iertaţi.
 
—    Liniştiţi-vă, fetelor, le îndemnă ea. Sunt la curent cu toate.

—    Chiar aşa? Ştiţi totul? o întrebă Noa.

—    Fireşte! Ţi-am spus că sunt o bună observatoare, îi răspunse inventatoarea, arătând cu o expresie poznaşă spre peticul care-i acoperea ochiul.

Tocmai atunci, Noa îşi aminti că domnişoara Bubble le spusese acelaşi lucru în ziua în care se cunoscuseră. Şi atunci arătase spre peticul de pirat englez, însă un pirat cu automobil cu aburi în loc de corabie.

—    Acum, fiţi foarte atente la mine. Am venit din două motive. Primul este că am nevoie de ajutorul vostru. Directoarea nu se poate purta aşa cu voi.
 
De câte ori mă gândesc la tot ce v-a spus în birou mă cuprinde o furie greu de stăpânit. Lucrurile nu vor rămâne aşa. Am un plan, dar nu-l pot pune în practică fără ajutorul voscru...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0680 sec