Domnișoara Bubble - Ledicia Costas

Domnișoara Bubble - Ledicia Costas
-20%
Preț: 30,40 RON
38,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-7891-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 13x20

DESCRIERE

Domnisoara Bubble - Ledicia Costas

 
... Sofi, e ea! E domnişoara Bubble!

Fetiţa sări din pat şi dădu fuga la fereastră.

Jos se afla domnişoara Bubble, la volanul fantasticului ei automobil, intr-o rochie neagră înfoiată, cu dresuri în dungi albe şi negre. Purta mănuşile de atlaz şi zâmbea ca într-o sâmbătă cu soare.
 
Radiind de fericire, Noa deschise fereastra cu băgare de seamă. Atât mai lipsea, să-şi trezească părinţii! S-ar fi înfuriat şi-ar fi stricat momentul acela aşa de fericit. Era ea cu adevărat, era inven-tatoarea din Anglia!

—    Domnişoară Bubble! îi zise Sofi cu voce şoptită, ţinând mâinile căuş în jurul gurii ca să se facă auzită mai bine. N-am fost noi, directoarea ne-a obligat să scriem scrisoarea aia aşa de îngrozitoare. Noi vă iubim foarte mult, trebuie să ne iertaţi.
 
—    Liniştiţi-vă, fetelor, le îndemnă ea. Sunt la curent cu toate.

—    Chiar aşa? Ştiţi totul? o întrebă Noa.

—    Fireşte! Ţi-am spus că sunt o bună observatoare, îi răspunse inventatoarea, arătând cu o expresie poznaşă spre peticul care-i acoperea ochiul.

Tocmai atunci, Noa îşi aminti că domnişoara Bubble le spusese acelaşi lucru în ziua în care se cunoscuseră. Şi atunci arătase spre peticul de pirat englez, însă un pirat cu automobil cu aburi în loc de corabie.

—    Acum, fiţi foarte atente la mine. Am venit din două motive. Primul este că am nevoie de ajutorul vostru. Directoarea nu se poate purta aşa cu voi.
 
De câte ori mă gândesc la tot ce v-a spus în birou mă cuprinde o furie greu de stăpânit. Lucrurile nu vor rămâne aşa. Am un plan, dar nu-l pot pune în practică fără ajutorul voscru...
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0305 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.