Dragostea naste dragoste + CD - Brandusa Vranceanu

Dragostea naste dragoste + CD - Brandusa Vranceanu
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 56
Format: 17x24

DESCRIERE

Dragostea naste dragoste + CD - Brandusa Vranceanu

 
... a fost odată, într-o ţară frumoasă, la margini de ape albastre şi iuţi, vegheate de sălcii plângătoare locuite de cântec de păsări, a fost odată - şi poate mai este, că eu de mult n-am mai trecut pe-acolo, să văd că n-o mai fi - un palat cu totul şi cu totul de azur, cu turnuri încrustate cu petice de stele.
 
Asemenea minunăţie de palat rareori mi-a fost dat să văd, şi pot să spun că am văzut la palate, să îmi ajungă pentru şapte vieţi! Că eu mi-s călător iscusit şi mă trag din neam de călători, de cel puţin vreo 30 de generaţii!
 
Mai mult de-atât, nu mai pot dovedi, că a pierdut stră-stră-stră-stră-bunelul meu hrisoavele arătătoare de fapte, într-o noapte cu lună, la cealaltă margine de pământ, când a fost jefuit de lotri. Ăştia, bani n-au găsit la el - dac-oţi vedea dumneavoastră lotrul în stare să...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0313 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.