Dragostea unei femei cumsecade - Alice Munro

Dragostea unei femei cumsecade - Alice Munro
Anul publicării: 2018
Pagini: 410
Format: 13x20
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Dragostea unei femei cumsecade - Alice Munro

 
In aceasta culegere de povestiri, probabil una dintre cele mai indraznete din intreaga ei cariera, Alice Munro abordeaza cu o siguranta a condeiului ce frizeaza clarviziunea capriciile iubirii, tensiunile si minciunile care pandesc sub aparentele de buna-cuviinta ale societatii, ca si bizarele, adesea comicele nazuinte ale sufletului omenesc. 

Hranindu-se din indiscretiile nemarturisite si secretele intuneca - te ale vietii provinciale, cele opt povestiri care alcatuiesc volumul Dragostea unei femei cumsecade scot la lumina intimitatile si vinovatia comuna care ii unesc chiar si pe oamenii cei mai sin - guratici. 

Un barbat, victima a unui atac cerebral, isi dezvaluie cel mai ascuns secret unei tinere sotii, in ceea ce ar putea fi ultimul gest de intimitate care i-a mai ramas. O fiica are o explicatie cu tatal ei despre secretul deja stiut al vietii lui. Iar in captivanta povestire ce da titlul volumului, o infirmiera altruista care ingrijeste un muribund descopera utilitatea sociala a minciunilor. Curajoasa si fascinanta prin acuratetea detaliilor, Dragostea unei femei cumsecade confirma reputatia lui Alice Munro de maestru incontestabil al literaturii contemporane.

"Desavarsita... miraculoasa prin finetea detaliilor si surprinzator de autentica. [...] Munro dovedeste o putere de intelegere a naturii umane care o depaseste cu mult pe a semenilor ei. The Wall Street Journal "Alice Munro este unul dintre cei mai buni scriitori contempo - rani de proza scurta. Povestirile sale dau impresia unei magii secrete pe care numai ea o stapaneste. The Washington Times "Superb... sclipitor... personajele lui Munro sunt la fel de auten - tice ca ale lui Cehov. The New York Times Book Review

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0616 sec