Drako, volumul 2 - Kiera Aslog

Drako, volumul 2 - Kiera Aslog
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 332
Format: 13x20

DESCRIERE

Drako, volumul 2 - Kiera Aslog

 
... Drako își continuă drumul lent pe braț, ridicându-mi mâneca de la pijama cu fiecare sărut pe care îl lasă, și îmi presez buzele una peste cealaltă atunci când își întoarce atenția spre gâtul meu, unde se află semnul lăsat de el. Își freacă nasul de piele, suflând cald. Nu spune nimic, mutându-și buzele peste linia bărbiei.

Relaxarea și gingăşia cu care mă dezmiardă îmi trimit fiori în stomac, căci încep să mă mișc emoționată pe picioarele sale. Îi simt vag mirosul de colonie, și înghit în sec atunci când ochii săi îi întâlnesc pe ai mei, pendulând cu buzele peste ale mele.
 
Așteptarea dureroasă la care mă supune mă înfurie, căci îmi înfig degetele în umerii săi, închizând ochii. Îl aud cum surâde discret...
 
............
 
... mă încrunt cu duritate; chiar sunt prea amețită pentru a mă pune în vorbă cu el. Zâmbetul i se arcuieşte însă în colțul gurii. Își freacă din nou gura de a mea, iar buzele sale le ating ușor pe ale mele, ca și cum ar fi puțin indecis. Fiorii îmi înfloresc în pântec, și închid ochii din nou, lăsându-mă în voia simțurilor.

Își apasă mai tare buzele peste ale mele, ridicându-și palma stângă în dreptul obrazului meu, și își înclină capul pentru a avea mai mult acces. Mă sărută atent, oarecum leneș, ca și cum buzele mele ar fi oxigen, iar el ar fi în prag de sufocare.
 
Aerul său cald îl cuprinde pe al meu, și îmi dispare din gând orice intenție de a-l refuza sau de a-l opri. În schimb, îl las să-mi acapareze ființa, oferindu-i lucrul după care a tânjit atâta timp...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0400 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.