Drept penal. Partea speciala ( Radu Bodea si Bogdan Bodea)

Drept penal. Partea speciala ( Radu Bodea si Bogdan Bodea)
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 816
Format: 16x23
Categoria: Drept penal
Preț: 130,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Drept penal. Partea speciala ( Radu Bodea si Bogdan Bodea)

 
In cursul Drept penal. Partea speciala sunt prezentate in detaliu, sub aspectul elementelor constitutive, toate infractiunile cuprinse in Partea speciala a Codului penal (cu ultimele modificari aduse prin Legea nr. 49/2018), explicatiile teoretice fiind insotite de numeroase trimiteri la actele juridice conexe, la opiniile exprimate in doctrina, precum si la solutiile din practica judiciara relevanta a instantelor nationale (inclusiv cele date sub imperiul legii penale anterioare, dar care si-au pastrat valabilitatea).

Asadar, autorii - cadre didactice universitare si practicieni cu vasta experienta - examineaza fiecare infractiune, respectand urmatoarea structura: obiectul juridic si obiectul material, subiectul activ si subiectul pasiv, latura obiectiva si latura subiectiva, formele infractiunii, sanctiunile care pot fi aplicate, formele agravate, cauzele justificative si cauzele speciale de nepedepsire, acolo unde ele exista, precum si aspecte de ordin procesual.
Lucrarea Drept penal. Partea speciala este utila atat studentilor facultatilor de drept, pentru aprofundarea partii speciale a dreptului penal, ca materie pentru examenul de an si de licenta, cat si tuturor celor care doresc sa participe la concursurile de admitere in profesiile juridice ori de definitivat.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0774 sec