Dreptul Familiei. Fise de drept civil - Emese Florian, Marieta Avram

Dreptul Familiei. Fise de drept civil - Emese Florian, Marieta Avram
Anul publicării: 2018
Pagini: 400
Format: 16x23
Categoria: Drept civil
Preț: 79,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Dreptul Familiei. Fise de drept civil - Emese Florian, Marieta Avram

 
Lucrarea Fișe de drept civil. Dreptul familiei este un excelent instrument de lucru ce vine in sprijinul tuturor celor care iși propun sa recapituleze materia dreptului familiei și se straduiesc sa obțina o perspectiva logica asupra instituțiilor acestei vaste și complexe discipline juridice.
 
CUPRINSUL LUCRARII
- sinteze de teorie
- jurisprudența
- aplicații și exerciții practice

PUNCTE FORTE
sintezele de teorie, organizate sub forma de fișe, prezinta intr-o maniera accesibila, succinta, dar consistenta elementele esențiale ale fiecarei teme. Fișele comporta elemente grafice menite sa faciliteze cristalizarea informațiilor, cuprind observații lamuritoare și sunt insoțite de o serie de diagrame care „vizualizeaza” structura fiecarei instituții; 
jurisprudența reunește cele mai relevante soluții din practica recenta a instanțelor judecatorești; 
aplicațiile și exercițiile practice cuprind spețe și minispețe, cu variante de raspuns și scurte explicații ale variantei corecte, teste-grila, cu indicarea raspunsului corect, precum și intrebari recapitulative, toate acestea concepute de catre colectivul de autori cu o vasta experiența didactica in așa fel incat sa fie de un real ajutor oricarui student sau absolvent atat ca suport de exercițiu, cat și in autoevaluarea nivelului de pregatire teoretica. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0684 sec