Dreptul securitatii sociale. Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene si jurisprudenta nationala

Dreptul securitatii sociale. Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene si jurisprudenta nationala
Preț: 65,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2019
Pagini: 412
Format: 17X24
Categoria: Jurisprudenta

DESCRIERE

Dreptul securitatii sociale. Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene si jurisprudenta nationala - Adrian M. Truichici

 
Culegerea,,Dreptul securitatii sociale - Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene" vine in sprijinul practicienilor cu o selectie a celor mai reprezentative decizii ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia dreptului securitatii sociale.

Conform jurisprudentei stabilite de Curtea de Justitie a Uniunii Europene, instantele nationale sunt obligate sa interpreteze dreptul national in conformitate cu dreptul Uniunii Europene, datorita prioritatii acestuia din urma, astfel incat prezenta lucrare este o carte ce trebuie sa se afle in biblioteca fiecarui practician. 

Lucrarea ofera raspunsuri unor probleme controversate in materia dreptului securitatii sociale, ridicate in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, precum: asigurarile sociale de sanatate, alocatiile familiale, concediul medical si concediul pentru cresterea copilului, alocatia de subzistenta pentru persoanele cu handicap, ajutorul financiar pentru studii superioare. 

Aspecte privind somajul si pensiile, dar si multe alte probleme de dreptul securitatii sociale isi gasesc raspunsurile in prezenta lucrare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0351 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.