Ecouri eterne, volumul 2 Emblema eternitatii

Ecouri eterne, volumul 2 Emblema eternitatii
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Format: 13x20
Preț: 31,41 RON
34,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Ecouri eterne, volumul 2 Emblema eternitatii (Angela Corbett)

 
... din carte:
 
... ei au văzut‑o ca pe o cale de a‑și proteja grădina înverzită. În liceu, mă înscrisesem la un curs de autoapărare, dar nu pentru că îmi mai aminteam ceva despre aventurile mele ca ninja, de pe când aveam opt ani.
 
Apoi, în urmă cu doar trei luni, după ce fusesem atacată de un Clan din Rezistența Daevos care era mai rău decât orice personaj malefic din desene animate, am hotărât că nu ar fi o idee rea să‑mi pun la punct talentele de ninja.
 
Din păcate, nu sunt multe cursuri de învățare a artelor marțiale în Gunnison, Colorado. Obsesia mea din copilărie pentru ninja durase doar câteva luni, așa că la singurul curs accesibil celor care erau la același nivel cu mine se înscriseseră deja o grămadă de copii cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani.
 
În secret, presupuneam că și ei fuseseră atrași de magia Țestoaselor Ninja. Mă înscrisesem la curs ca o măsură de precauție.
 
Deși cei din Daevos nu mă mai amenințaseră de când îi ajutasem pe Alex și pe Emil să ia sufletele celor din Clanul lui Caleb, cu aproape patru luni în urmă, prea multe întrebări pluteau încă în aer.
 
Acum știam că sunt o Urmăritoare și aveam niște puteri destul de mișto, dar, ca să rămân în viață, nu intenționam să mă bazez pe niște puteri mistice pe care nu le înțelegeam deloc și pe care nu prea puteam să le controlez.
 
Era important să fiu pregătită. Ultima oară, îmi pusesem toată încrederea în faptul că Alex și Emil puteau să mă protejeze. În schimb, fusesem răpită. Așa că îmi cam învățasem lecția.
 
Nu mai voiam să cred că data viitoare o să vină cineva să mă salveze. Aș prefera să mă salvez singură. Zăpada scârțâia zgomotos sub picioare în timp ce mă în‑ dreptam spre Mustangul meu GT din 1966 de culoare mov‑închis.
 
Prospețimea înviorătoare a pinilor și aerul nepoluat de munte îndulceau atmosfera. În munții Colorado este frumos, dar foarte frig în luna ianuarie.
 
Tremuram când m‑am urcat în Mustang – unde nu era cu mult mai cald ca afară...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0530 sec