Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet - Ruth Soukup

Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet - Ruth Soukup
-20%
Preț: 30,40 RON
38,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-913-570-9
Anul publicării: 2020
Pagini: 300
Format: 15x22

DESCRIERE

Eliberat. Scapa de dezordinea din casa, din minte si din suflet - Ruth Soukup

 
SCAPĂ DE HARABABURĂ
Luptă să oprești potopul
 
Suntem bombardați la fiecare pas de mesaje obositoare care ne îndeamnă să consumăm – întotdeauna mai e ceva de cumpărat! Trebuie să ne LUPTĂM efectiv: să ne luptăm cu noi înșine, cu publicitatea, cu o cultură care ne spune să cumpărăm tot mai mult. Sunt două modalități de a face asta.
 
În primul rând trebuie să eliminăm tentația și să evităm magazinele ori de câte ori este posibil. Asta înseamnă să nu te mai duci la Target, la Walmart și nici măcar la Goodwill, dacă ești tentat să o faci. Înseamnă să nu mai umbli pe la tarabele deschise ici și colo. Nu este vorba aici despre câți bani cheltuiești, ci despre faptul că nu mai ai nevoie de alte lucruri.
 
n al doilea rând, trebuie să cumperi numai ceea ce este esențial. Fă o listă și respect-o sau urmează regula celor 24 de ore, dacă te afli în magazin și vezi ceva ce îți place. Asta înseamnă să nu mai cumperi pe baza impulsului, ci să te duci la magazin numai dacă ai realmente nevoie de ceva.
 
Redu din lucruri, descotorosindu-te de ele fără milă
 
Odată ce te-ai angajat pe de-a întregul să te lupți cu potopul și să elimini afluxul de lucruri noi, este momentul să te ocupi de harababura pe care ai făcut-o deja, descotorosindu-te fără milă de tot.
 
Pentru a face asta, trebuie să stabilești să păstrezinumai ce îți este folositor în prezent. Dacă nu ai folosit un lucru în ultimul an, ultimul an și jumătate, nu îl mai păstra. Dacă nu îți place ceva sau dacă nu îți aduce bucurie sau nu îți este util în casă, nu îl mai ține. Îndură-te să renunți la orice nu folosești efectiv și dă respectivul lucru cuiva care ar putea să îl folosească...
 
CUPRINS:
 
Partea întâi: CĂMINUL
1. Viața
2. Depozitarea
3. Copiii
 
Partea a doua: MINTEA
4. Programul
5. Hârțogăria
6. Lucrurile celorlalți oameni
 
Partea a treia: SUFLETUL
7. Prietenii
8. Starea de bine
9. Spiritul
 
Cu foarte multă dragoste și recunoștință
Resurse
Note

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0370 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.