Energia de piramida si energia de forma intre stiinta si ezoterism - Liviu Andronovici

Energia de piramida si energia de forma intre stiinta si ezoterism - Liviu Andronovici
-6%
Preț: 23,50 RON
25,00 RON (-6%)
Promoția expiră la 31.07.2021
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 250
Format: 15x22
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Energia de piramida si energia de forma intre stiinta si ezoterism - Liviu Andronovici

 
TEORII ALE UNDELOR ELECTROMAGNETICE din UNIVERS
Cercetătorii efectului de piramida şi-au îndreptat atenţia asupra aspectelor electromagnetice ale fenomenului considerând-o o ipoteză de bază al efectului de piramidă.

O ipoteză apărută, este existenţa undelor electromagnetice din spaţiu extraterestru şi modul de transformare a energiei acestor unde. Astfel, dacă energia internă a unui corp se transformă în energie electromagnetică, atunci rezultă radiaţii termice.

Radiaţiile electromagnetice mai pot fi şi de frânare deoarece apar la oprirea bruscă a electronilor în câmpul nucleului atomic, iar radiaţia de sincrotron îşi are originea în mişcarea electronilor din câmpul magnetic.

Planeta noastră primeşte din spaţiul extraterestru radiaţii electromagnetice cuprinse într-un interval larg de frecvenţe. în medie, 77% din energia radiaţiei electromagnetice solare, interceptată de sistemul Pământ - atmosferă, reprezintă energia radiaţiei reflectate la nivelul superior al atmosferei, iar restul este recepţionată la suprafaţa Pământului, în cadrul unor domenii de frecvenţă bine precizate numite ferestre.
 
Radiaţiile electromagnetice cu lungimi de undă cuprinse între 300 şi 750 mm (lumina vizibilă) nu sunt absorbite de atmosferă şi ajung la suprafaţa Pământului formând fereastra optică. în acest domeniu există, însă, cinci ferestre înguste şi anume: cele cu lungimile de unda de 2; 3; 5; 10 şi 22 mm.

Radiaţiile hertziene cu lungimile de undă cuprinse între 1 cm şi 30 m constituie fereastra radio. Celelalte unde cu ji mai mare de 30 m, suferă reflexii pe ionosferă. Cel mai important grup de radiaţii electromagnetice de origine solară sunt undele: infraroşii, ultraviolete şi X.
 
Alt grup de radiaţii electromagnetice extraterestre, este cel format din radiaţii sincrotron şi de frânare. Radiaţia sincrotronă este emisă de electronii cu viteză apropiată de cea a luminii ce descriu mişcări în spirale de-a lungul liniilor de câmp ale unor câmpuri magnetice foarte puternice existente în unele sisteme stelare.
 
Radiaţia de frânare este produsă de electronii cu energii mari care apar în unele formaţiuni stelare ce sunt frânate în câmpul nucleelor întâlnite în materia care compune galaxiile. Aceste radiaţii produc la nivelul Pământului efecte de ionizare în special asupra materialelor organice. (Marioara Godeanu, 1998).
 
Ce radiaţii sunt emise de aştri care ajung şi pe Pământ? Cu ochiul liber se pot observa aproximativ 6000 de stele, din care 20 sunt strălucitoare, adică emit mai puternic lumină. în Calea Lactee există atât de multe stele încât nu pot fi distinse separat nici cu telescopul. Steaua Polară rămâne nemişcată pe cer iar celelalte pare că se învârt în jurul axei. Ochiul omului şi instrumentele optice sunt sensibile doar la lumină, însă există aştri ce emit şi radiaţii invizibile ca: infraroşii, ultraviolete, raze X, unde T, unde radio de diverse lungimi de undă, unde milimetrice şi submilimetrice şi ultrasunete.
 
Aştrii mai reci emit radiaţii infraroşii, iar cei calzi emit raze X şi ultraviolete. Unele radiaţii sunt oprite parţial de atmosfera terestră. Pulberile din stele pun în evidenţă razele infraroşii. Gazele se pot observa datorită undelor radio. Fluxul undelor radio este slab.
 
Spectrul luminii emise de stele atunci când traversează o prismă de sticlă se separă într-o bandă de culori care este traversată de dungi întunecate ce ne arată care sunt elementele chimice situate pe traiectorie şi care absorb din lumina astrului. Astfel se pot obţine informaţii despre compoziţia chimică şi
temperatura aştrilor...
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
CAP. 1 - DATE GENERALE REFERITOARE LA PIRAMIDE
1. 1.    Piramide pe Terra
1. 2.    Scurtă istorie a piramidelor egiptene
1. 3.    Câte stele sunt în univers şi piramidele
1. 4.    Pirmide descoperite
1. 5.    Energia complexului celor 3 piramide
1. 6.    Marea piramidă şi descoperiri recente
1. 7.    O altă mică istoric a marii piramide
1. 8.    Vârful piramidei mari
1. 9.    O altă mică istorie a Sfinxului din fa(a piramidelor egiptene
1. 10.    Reactivarea reţelei piramidelor
1. 11.    Energia ce apare în piramide
 
CAP. 2. UNDELE DE PIRAMIDĂ FOLOSITE LA VIBRARE
2. 1.    Câmpul ultrasonic al piramidelor
2. 2.    Materiale experimentale folosite la amplificarea unor unde de Piramidă
2. 3.    Circulaţia energiei în piramidă
2. 4.    Experienţe cu energia piramidei
2. 5.    Undele din Univers
2. 6.    Efectul de piramidă
 
CAP. 3. TEORII ALE UNDELOR DIN UNIVERS
3. 1.    Teorii ale undelor electromagnetice din univers
3. 2.    Teroia rezonanţei microundelor
3. 3.    Energia undelor scalare a piramidelor
3. 4.    Teoria magnetismului terestru
3. 5.    Teoria radiaţiei termice
 
CAP. 4. BUCURIA DE A ÎNŢELEGE MATERIA
4. 1.    Apariţia Universului şi a materiei
4. 2.    Zgomotul Universului
4. 3.    Dumnezeu se manifestă prin iubire şi oameni
4. 4.    Teoria unificării forţelor
4. 5.    Ce este SUS este şi JOS
4. 6.    Organizarea materiei Universului
4. 7.    Haos sau ordine şi legea entropiei
4. 8.    Tabelul lui Mendeleev
4. 9.    Numele lui Dumnezeu este scris în codul genetic uman
4. 10.    Cortexul prefrontal sau creierul Divin
 
CAP. 5. LEGI OCULTE DIN NUMEROLOGIE
5. 1.    Legea ocultă a lui 1, principiul unităţii
5. 2.    Legea ocultă a lui 2, legea cuplului
5. 3.    Legea ocultă a lui 3, legea relaţiilor
 
...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0423 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.