Evanghelia dupa Iuda - Jeffrey Archer

Evanghelia dupa Iuda - Jeffrey Archer
-15%
Preț: 23,80 RON
28,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060065739
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 160
Format: 11X18

DESCRIERE

Evanghelia dupa Iuda - Jeffrey Archer

 
Trebuie să moară ca să ne salveze neamul

1.    Se apropia sărbătoarea Paştelui şi mulţi evrei veniseră din toate părţile Israelului şi unii şi mai de departe, pentru a petrece ziua cea mare în Oraşul Sfânt.
 
2.    Iisus le-a poruncit la doi dintre ucenici să se întoarcă la Ierusalim. A spus: Mergeţi în cetate şi vă va întâmpina un om ducând un vas de lut cu apă. Mergeţi după el şi unde va intra, spuneţi stăpânului casei că învăţătorul zice: „Unde este odaia de oaspeţi, în care să mănânc Poştele împreună cu ucenicii mei?" Iar el vă va arăta un foişor mare, gata aranjat. Acolo să pregătiţi pentru noi. (vezi Marcu 14: 12-15; Matei 26: 18; Luca 22: 8-12)
 
3.    O femeie a intrat în casa Martei şi Măriei din Betania, unde se odihnea Iisus.
 
4.    A căzut la picioarele lui Iisus şi, tăcută, a luat un vas din alabastru şi a uns picioarele lui cu nard curat, apoi le-a şters cupletele ei. Toată încăperea s-a umplut de mireasma dulce a unsorii preţioase. (vezi loan 12: 3-4)

5.    Iuda s-a supărat şi nu şi-a putut ascunde dezgustul. De ce i se permisese acestei femei să atingă trupul lui Iisus, pângărind astfel tradiţiile Israelului?

6.    Iuda L-a întrebat pe învăţător: De ce nu am vândut nardul acesta pentru trei sute de dinari? (loan 12: 5)

7.    Iisus a răspuns: Las-o, a făcut bine, căci pentru ziua îngropării Mele l-a păstrat. (vezi Marcu 14: 9; Matei 26: 10-13)

8.    Femeia a plecat repede, iar Iuda a rămas sfâşiat de îndoială.

9.    Câţiva dintre ucenici au murmurat spunând că Iuda chiar ar fi vrut să păstreze banii aceia pentru el (vezi loan 12: 6)
 
..........

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0355 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.