Exploratorii - Ultimul pas in salbaticie, volumul IV

Exploratorii - Ultimul pas in salbaticie, volumul IV
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 304
Format: 14x20

DESCRIERE

Exploratorii - Ultimul pas in salbaticie, volumul IV - Erin Hunter

 
... Lusa stătea în vârful unei movilițe acoperite cu iarbă, privind de-a lungul câmpiei. Vântul rece îi ținea blana lipită de trup și îi făcea ochii să lăcrimeze.
 
Vântul aducea cu el miros de gheață și de pește. În depărtare se putea distinge țărmul alb al oceanului. Ursoaica se gândi tremurând la gheața căreia Kallik îi ducea atât de mult dorul.
 
Locul acela nu era însă pentru Lusa – căminul ei era aici, printre copacii mărginiți de iarba înaltă, prin care ar fi putut umbla nevăzută. — Am reușit! șopti ea.
 
Căutările ei ajunseseră la final! Trecuse prin toate pericolele și greutățile călătoriei, iar acum era în siguranță, înconjurată de prieteni. În sfârșit, putea spune că este o ursoaică neagră care și-a găsit locul în sălbăticie.
 
Soarele răsărea, lăsând în spatele Lusei o umbră lungă. În noaptea care tocmai trecuse, după ce se ospătaseră cu toții din gâsca prinsă de Ujurak, urșii își amenajaseră culcușul la marginea unor tufe joase, pline de spini.
 
După noaptea petrecută printre rămurelele bătute de vânt, Lusa se simțea...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0443 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.