Extraordinara educatie a lui Nicholas Benedict - Trenton Lee Stewart

Extraordinara educatie a lui Nicholas Benedict - Trenton Lee Stewart
-10%
Preț: 49,50 RON
55,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-009-183-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 512
Format: 15x22

DESCRIERE

Extraordinara educatie a lui Nicholas Benedict - Trenton Lee Stewart

 
...în spatele gării, trenul şuieră. Nicholas ciuli urechile, sperând că adulţii vor vorbi mai tare. Evident, era curios să ştie ce spuneau despre el. Dar zgomotul trenului care pleca era atât de puternic, încât Nicholas nu i-ar fi putut auzi chiar dacă strigau.
 
Ferestrele zăngăneau, podelele de lemn se clătinau. Apoi o imagine fantomatică apăru în spatele său, iar Nicholas se întoarse şi o zări pe doamna Ferrier privindu-l cu seriozitate. Domnul Collum rămăsese lângă ghişeul de bilete, verifi-cându-şi ceasul de buzunar în comparaţie cu ceasul gării.

Pentru ultima oară, bătrâna şi băiatul se priviră. Trebuiau să aştepte ca trenul să părăsească complet staţia înainte de a putea vorbi, ceea ce i-a permis lui Nicholas să reflecteze din plin asupra situaţiei. Se întrebase ce fel de expresie o să aibă doamna Ferrier la despărţire, iar acum, că momentul sosise, descoperi că era aşa cum se aşteptase: politicoasă, practică şi aproape comic de serioasă.
 
Ştia că avea un aer serios de dragul lui, în caz că îi era teamă sau era trist. Nu ţinea prea mult la Nicholas, poate şi din cauza obişnuitei sale impertinenţe - îl considera un copil prea obraznic -, însă doamna Ferrier credea că exista o soluţie pentru aceste lucruri şi deoarece se baza pe această convingere, întotdeauna făcea tot ce putea.

N-ar fi trebuit să-şi facă griji, cel puţin nu în cazul lui Nicholas. El nu era deloc trist. Ultimul orfelinat fusese cel mai rău şi era bucuros că plecase. De fapt, timpul petrecut acolo fusese atât de îngrozitor, că înainte de plecarea sa ascunsese în secret sardele în mai multe perne ale persecutorilor săi şi se simţise foarte mândru când ieşise pe uşă.
 
Nu, nu era deloc trist şi, deşi puţin emoţionat, nu-i era nici teamă. Sau nu-i era foarte teamă. Conacul nu putea fi mai rău decât ultimul loc şi exista mereu şansa să fie un aşezământ mai bun...
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0404 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.