Farmece, Vampirism - Rataciri spirituale (Alina Albert)

Farmece, Vampirism - Rataciri spirituale (Alina Albert)
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Format: 14x20
Categoria: Stiinte oculte

DESCRIERE

Farmece, Vampirism - Rataciri spirituale (Alina Albert)

 
Răul începe în noi!

Viaţa noastră respectă un misterios ciclu planetar: întuneric şi lumină/ noapte şi zi.
 
Intre întuneric şi lumină se formează UMBRA. Umbra este acel aspect din noi înşine care ne distruge relaţiile, ne omoară spiritul şi ne împiedică să ne îndeplinim visele, spune Jung. Ce se întâmplă cu psihicul nostru? De ce tot mai mulţi semeni ai noştri clachează mental şi spiritual, distrugând totul în jur?

Freud susţinea că pulsiunile erotico-sexuale se instituie ca factor determinant a întregii vieţi psihice. Adler, Jung, Sullivan, Horney au inclus şi alte pulsiuni, tot atât de acute şi formative, cum ar fi dorinţa de dominare, aspiraţia spre putere sau vanitoase supremaţii.
 
Toate acestea plătesc un preţ.: agresivitate, compromis şi decădere morală. Amintitele pulsiuni distructive tind, de fapt, să compenseze reprimările şi dramele unor trâiri anterioare, când subiectul a fost învins sau umilit. Aceşti monştri abisali ai infernului interior reclamă răzbunare, explodând în afară - aşa se explică periculoasele agresivităţi, într-o lipsă de control care frizează bestialitatea.
 
''In război şi în dragoste nu există reguli" - era citatul preferat ei preferat. Am să vă spun o poveste care, aşa cum v-am obişnuit - ca mai toate poveştile publicate în această carte, este plină de învăţăminte.
 
Ea - o adolescentă rătăcită, profund îndrăgostită de un el. Erau colegi de clasă. Cum el nu răspundea cu acelaşi entuziasm "profundelor" sentimente nutrite de eroina noastră, aceasta s-a gândit la o soluţie rapidă şi eficientă.
 
A cumpărat câte cărţi de făcut vrăji a găsit şi a început "ucenicia" în ale vrăjitoriei. Ba a mai găsit şi o "binevoitoare" care, a "învâţat-o" să ia fotografia "impricinatului" şi sâ-i împungă un ac, fix în dreptul inimii...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0553 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.