Fecioara de la Vladimiresti - Alexandru Lascarov-Moldovanu

Fecioara de la Vladimiresti - Alexandru Lascarov-Moldovanu
-15%
Preț: 12,75 RON
15,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 260
Format: 14x20
Categoria: Crestinism

DESCRIERE

Fecioara de la Vladimiresti - Alexandru Lascarov-Moldovanu

 
... la 13 mai 1938. lucrurile s-au petrecut astfel: Era o zi de sâmbătă şi Vasilica se pregătea să meargă în satul Mândreşti, din apropiere, unde era chemată de norod, ca să vorbească. Mai înainte de plecare se duse, după cum îi era obiceiul, la Crucea de la haltă, să se închine.
 
După ce şi-a tăcut rugăciunea, s-a îndreptat spre casă. între Cruce şi fântâna din apropiere. Vasilica s-a văzut, dintr-o dată, cuprinsă într-un nor negru, care se lăsase pe Pământ. A început a plânge, zicându-şi că s-a terminat cu ea. Dar. dintr-o dată, din nor S-a ivit Mântuitorul, care din nou a zis către ea:

Mergi în lume şi spune cuvintele ce fi le-am dat Eu. căci e greu de voi, din ce în ce Pământul se spurcă, iar Eu nu Mă mai pot lăsa pe Pământ.

După ce Mântuitorul a rostit aceste Cuvinte, iată că s-a petrecut încă un lucru minunat. Să lăsăm să povestească chiar Vâzâtoarea:

Deodată, văd că face un semn la dreapta şi la stânga şi atunci a apărut un număr de tineri, cărora nu le ştiam socoteala. Toţi erau îmbrăcaţi în alb şi cu brâu roşu încinşi, de mătase. Fiecare ţinea în mână câte o flacără de foc, încât numai poruncă aşteptau să lase focul pe Pământ. Atunci Mântuitorul îmi arată cu degetul şi-mi spune:

-    Uite ce vine peste voi - focul şi nenorocirea. Spune lumii să se pocăiască!

De la flăcările pe care le ţineau tinerii în mână venea o dogoare puternică. Eu puneam mâna la faţă, întorcând capul şi într-o parte şi într-alta. Trei zile după aceea am simţit usturimea ochilor. După aceea, a făcut semn cu mâna şi tinerii au dispărut.

Atunci Mântuitorul îmi spuse:

-    încă mai au îndrăzneală să spună că nu le dau ploaie şi aleargă după sfintele icoane. Dar decât cuvântul Meu sfânt care L-am lăsat scris în Evanghelia Mea ce mai este? Nu vor să asculte de cuvântul Meu, nu vor să asculte de slufitorii Mei. care sunt preoţii? Dacă lumea se va întoarce, toate vor fi bune, iar de nu focul şi nenorocirea vor veni peste voi!...
 
CUPRINS:
 
Din partea editorului - Cântec la moartea suferinţei    
Copilăria   
Mănăstirea Vladimireşti; Mireasăalui Hristos!    
închisoarea              
Al doilea mandat             
Un nou început        
Glorie eternă lui Hristos! 
Cuvântul autorului    
I.    Cea dintâi vedenie, Vasilica este aleasă de Dumnezeu să ducă în
lume poruncile Lui, întru pocăinţa păcătoşilor.
II.    La haltă se ridică o sfântă cruce. Se arată şi diavolul    
III. Măicuţa Veronica începe propovăduirea. Alături de aprobări vin şi prigoane. Alte vedenii   
IV.    Alte vedenii. Domnul încearcă credinţa văzătoarei. Maica
Domnului se roagă pentru noi. Domnul porunceşte Vasilicăi să facă o cruce neagră, cu chipul Maicii Sale          
V.    Văzătoarea este cercetată de o comisie medicală, care constată
deplina ei sănătate. Vasilica este lăsată în pace să-şi continue propovăduirea. Domnul descoperă văzătoarei fărădelegile din satul ei, Mânia Lui Dumnezeu ascultată de preoţii adevăraţi   
VI.    Propovăduirea Vasilicăi în ţară devine tot mai înfocată. Se arată
iarăşi diavolul. Din nou, Domnul îşi vădeşte mânia Sa împotriva păcatelor lumii    
VII.    Domnul porunceşte Vasilicăi să întemeieze o mănăstire numai
de fecioare în cinstea Sfintei Sale Maici. Văzătoarea porneşte de îndată la împlinirea acestei porunci. Vasilica face chemarea către fecioarele din satele apropiate. 28 fecioare răspund la chemarea ei. Construiesc un bordei pe locul arătat de Domnul şi încep o viaţă de rugăciuni şi jertfe     
 
.........     
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0402 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.