Femei perfect de imperfecte - Alexandra Cristea

Femei perfect de imperfecte - Alexandra Cristea
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Format: 13x20
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Femei perfect de imperfecte - Alexandra Cristea

 
... cand toate revistele pentru femei incearca sa ne impuna perfectiunea prin tipare, opt femei reale isi accepta imperfectiunile si vorbesc deschis despre ele. „Femei perfect de imperfecte” aduna opt povesti de viata scrise de opt femei diferite, pe care le uneste pasiunea pentru scris si pentru autentic.

Cartea ajunge repede la inimile cititorilor, pentru ca fiecare om se regaseste la un moment dat in randurile ei. „Femei perfect de imperfecte” este despre femeia normala, moderna, activa, despre momentele decisive din viata sa si despre provocarile cu care vin ele la pachet: cat de dificil este sa fii mama, cum te lupti cu depresia, cum traiesti intr-o relatie bazata pe abuz, cum treci printr-un divort, ce impliniri si neimpliniri ai in dragoste si in cariera...
 
Din carte:
 
DESPĂRŢIREA

El spune că-şi aduce aminte perfect momentul în care drumul nostru s-a bifurcat dintr-o prostie. Eu nu mai am idee când, unde şi cum s-a întâmplat. Probabil am ştiut cândva, dar am ales să uit.

Cert este că aveam 18 ani şi urma să încep viaţa de studentă, la mine în oraş. Refuzasem un loc cu taxă la o facultate din Bucureşti, ca să fiu alături de el în continuare şi să nu apară mai multe motive de ceartă.
 
Căci, o perioadă, am fost tare certăreţi. Eu geloasă, el posesiv; el cu vorba multă, eu cu răbdarea puţină. Ce-i drept, fitilul îmi era cam scurt în adolescenţă, recunosc! Şi complexele multiple.
 
Dar nici el nu mă ajuta prea mult să aleg calea cea dreaptă; fapt pentru care, am ajuns să calc strâmb.

Alesesem pe atunci să rămân în Galaţi, de dragul lui. Dar, ulterior, am rămas cu buza umflată: nici cu facultate în capitală, nici cu iubit în provincie.

O serie de alegeri greşite şi cuvinte aruncate la repezeală au dus la ruperea poveştii noastre şi la prăbuşirea mea într-o prăpastie ce părea a fi fără fund.
 
Am plâns, am urlat, am lovit perne în miez de noapte şi m-am sufocat în sughiţuri de disperare. Îl iubisem mult prea mult şi realizam, cu fiecare zi care trecea, că, deşi comportamentul lui mă împinsese în braţele altuia, greşeala cea mai mare tot eu o făcusem.
 
Eu eram responsabilă pentru propria-mi durere şi nu mai exista nimic de făcut în privinţa asta. Trebuia să merg mai departe şi să-mi găsesc pe cineva cu care să nu repet aceleaşi greşeli.

Şi am găsit. Am iubit câţiva oameni de-a lungul acestui timp. Pe fiecare în parte l-am iubit dar pe niciunul în acelaşi fel. Pentru unul am simţit o iubire pasională, încărcată de fiori pe şira spinării şi priviri cu subînţeles.
 
Pentru altul am simţit o iubire timidă, brodată cu plimbări la ceas de seară şi căni de ceai...
 

 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0578 sec