Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Femeia de Fier / The Iron Woman (Editie bilingva)

Femeia de Fier / The Iron Woman (Editie bilingva)
-5%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 200
Format: 18x22
31,35 RON
33,00 RON (-5%)
Promoția expiră la 31.01.2018
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Femeia de Fier / The Iron Woman (Editie bilingva) - Ted Hughes

 
... oricât de repede fugea, nu era îndeajuns de rapid. Uriaşul negru, nebun, aruncă tinicheaua răsucită, lucioasă ca oţelul, a maşinii în păpuriş, apoi înhăţă o mână de nămol de mlaştină plin de rădăcini de buruieni.
 
Ornitologul a crezut, desigur, că monstrul din mlaştină îl ajunsese din urmă şi-l lovise cu piciorul. Dar bulgărele de nămol fusese cel care îl lovise în spate, se înfăşurase în jurul lui şi-l propulsase câţiva metri de-a lungul drumului.
 
Se smuci să se scoată din nămol şi, strângând în mână camera murdară, scuipând mizeria neagră şi puturoasă, ud până la piele, fugi să scape cu viaţă.
 
Ajungând acasă, Lucy găsi lucrurile ca de obicei. Mama ei nu simţise tremurături sau zguduituri. N-avea habar despre ce vorbea fiică-sa.
 
Când tatăl veni acasă, mai târziu în seara aceea, le povesti despre accidentul groaznic produs pe drumul din mlaştină. Un ornitolog pierduse controlul volanului şi ieşise de pe drum. Îşi pierduse şi minţile.
 
Venise la poşta din sat, îndrugând tot felul de bazaconii. Poliţia îl dusese cu maşina înapoi în oraş, unde locuia. Avea mașina făcută praf. Cel mai curios lucru era că nu mai rămăsese pe ea niciun fir de vopsea. Iar drumul era o catastrofă.
 
Arăta de parcă şoferul ar fi spart bariera sunetului. Cam misterios. Ascultându-l, Lucy se întreba ce fel de aberaţii îndrugase ornitologul amator.
 
Poate că şocurile pe care le simțise și ea îi împinseseră maşina de pe drum și-l făcuseră să-și piardă și mințile în același timp.
 
Nu-şi putea scoate din cap strigătul acela oribil, sfâşietor. Ce se întâmpla în mlaştină? Stând la masă, își văzu pielea de pe brațe făcându-i-se de găină...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.carti-bune.ro

Promoţii

Promo

Regele care a refuzat sa moara - Anunnaki si cautarea nemuririi
Cartea pierduta a lui Enki

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:09.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Cărţi noi

Promo

Regimul medical Scarsdale - Cum sa slabiti 9 kilograme in 14 zile
Ape detoxifiante si infuzii sanatoase

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.045 sec
loader
Caut in catalog...
loader