Gandeste si vei fi bogat (Napoleon Hill)

Gandeste si vei fi bogat (Napoleon Hill)
Anul publicării: 2018
Pagini: 300
Format: 13x20
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Gandeste si vei fi bogat (Napoleon Hill)

 
Una dintre cele mai celebre carti despre succes scrise vreodata, Gandeste si vei fi bogat te invata cum sa iti transformi visurile in realitate.
 
Fii asadar pregatit ca, atunci cand vei aplica in mod activ ideile lui Napoleon Hill, sa faci schimbari mari in modul in care privesti viata.
 
Aceste schimbari te vor recompensa, permitandu‑ti sa te bucuri de o viata plina de armonie si intelegere, precum si sa intri in randul oamenilor bogati.
 
Afla care sunt tehnicile usor de inteles si de aplicat ce iti vor aduce bogatia:

• Cei treisprezece pasi catre bogatie
• Atributele majore ale unui lider adevarat
• Cum poate evita un lider cele zece cauze majore ale esecului
• Cum sa obtii exact postul pe care ti‑l doresti
• Cum sa eviti cele treizeci de cauze majore ale esecului
• Cum se dezvolta perseverenta
 
...............
 
... dacă pui pe cineva faţă în faţă cu iminenţa morţii, persoana respectivă va da dovadă de o forţă fizică şi va dezvolta strategii imaginative puţin probabile în condiţii normale.
 
Sub imboldul dorinţei fireşti de contact sexual, oamenii vor pune la cale, imagina şi găsi satisfacţie în o mie de situaţii uimitoare, pe care în alte circumstanţe nici nu le-ar concepe.
 
Dorinţa de câştig bănesc, la rândul ei, îi va ridica pe unii cu abilităţi mediocre în posturi de mare putere. Această dorinţă îi determină pe oameni să construiască nemaivăzute planuri, raţionamente şi piste de acţiune.
 
Dorinţa de celebritate şi de a exercita putere asupra altora este, în mod cert, principalul factor motivaţional din viaţa liderilor din orice domeniu de activitate.
 
Dorinţa josnică de răzbunare împinge, de multe ori, oamenii să pună la cale cele mai complicate şi ingenioase planuri pentru a-şi realiza obiectivul.
 
Dragostea pentru sexul opus (şi uneori pentru acelaşi sex) este un stimulent al minţii care propulsează indivizii pe culmi nesperate ale succesului.
 
Dorinţa de viaţă după moarte este o forţă motivaţională atât de puternică, încât nu numai că împinge oamenii către extreme atât constructive, cât şi distructive, dar duce şi la dezvoltarea unor calităţi de lider extrem de concrete, un exemplu grăitor fiind eforturile de-o viaţă ale tuturor celor care au întemeiat o religie...
 
............
 
... milioane de oameni se zbat în fiecare zi a vieţii lor mânaţi de o motivaţie cum nu se poate mai banală, nedorind altceva decât să-şi poată procura cele de trebuinţă vieţii, ca de exemplu mâncare, adăpost şi îmbrăcăminte.
 
Din când în când doar iese câte cineva din rândul acestei armate uriaşe pentru a cere şi altceva în afara unui trai decent.
 
Această persoană va fi motivată de dorinţa puternică de avere şi, ca prin magie, situaţia ei financiară se schimbă, iar acţiunile ei încep să se transforme în bani...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0561 sec