Geografie manual pentru clasa a V-a - Marius Cristian Neacsu (Contine editia digitala)

Geografie manual pentru clasa a V-a - Marius Cristian Neacsu (Contine editia digitala)
-10%
Preț: 16,20 RON
18,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 112
Format: 21x26
Categoria: Clasa a V-a

DESCRIERE

Geografie manual pentru clasa a V-a - Marius Cristian Neacsu (Contine editia digitala)

 
  • Este rodul eforturilor unei echipe cu realizări profesionale de excepție: peste două decenii de excelență în domeniul educației geografice pentru elevi (Terra Magazin), peste un deceniu de experiență didactică și competițională (antrenarea lotului olimpic național de geografie), vastă competență în cercetare și învățământ geografic.
  • Este creat conform noilor standarde editoriale europene în domeniul educației geografice. Pune la dispoziția elevului și a profesorului, în format tipărit și digital, sute de reprezentări și simulări tip 3D spectaculoase ale unor procese geografice, aplicații practice, fișe de lucru, scheme recapitulative, evaluări complementare utile pentru pregătirea diverselor concursuri și olimpiade școlare, testări, planșe didactice A3 inedite (un adevărat mini-atlas geografic) etc. Este singurul manual în care majoritatea lecțiilor includ câte o planșă didactică format A3. Este un produs didactic deosebit de prietenos, ușor de înțeles și de folosit, care înfățișează „povestea geografiei” ca o călătorie inițiatică în cunoașterea Terrei, fiind potrivit pentru toate categoriile de elevi.
  • Grafica deosebită, calitatea remarcabilă a imaginilor care însoțesc textul pe parcursul celor 112 pagini, coloritul viu și aspectul tridimensional al diagramelor fac din manual un produs editorial spectaculos. Produsul va fi tipărit pe hârtie de foarte bună calitate, în format mare (20, 5 x 26 cm), integral color.

 

 

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0322 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.