Ghidul relatiei de cuplu - Raluca Rusu

Ghidul relatiei de cuplu - Raluca Rusu
Anul publicării: 2018
Pagini: 200
Format: 14x20
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Ghidul relatiei de cuplu - Raluca Rusu

 
Raluca Rusu este NLP coach, consilier si trainer de dezvoltare personala si specialist in terapia de cuplu. Sustine conferinte si workshop-uri pe teme de mare interes in acest domeniu si ofera consultatii individuale. Principala ei preocupare este imbunatatirea si armonizarea relatiilor de cuplu, precum si evolutia personala individuala.

O carte provocatoare, nu de putine ori obraznica si, cand nu te astepti… filosofica si demonstrativa. Scrisa, oricum, cu talent si bucurie. O cartepe care o poti folosi ca ghid sau ca referinta. Nu cred ca autoarei i-a scapat ceva, desi intentia ei a fost sa ne indemne catre a construi relatia de cuplu in fiecare zi. O carte frumoasa, gustoasa care te inspira sa traiesti in carnea si spiritul tau. Raluca, esti extraordinara. Iti multumesc.
Bebe Mihaescu, psihoterapeut, sexolog si autor al mai multor carti pe tema terapiei de cuplu


Relatiile – in special cele de cuplu – au devenit in ultimii ani o reala preocupare, atat pentru populatia larga, cat mai ales pentru comunitatea stiintifica, ce ne transmite fara urma de indoiala ca acestea reprezinta cea mai importanta sursa de energie si de implinire pentru fiinta umana. Recomand cartea Ralucai Rusu ca lectura de suflet, pentru toti cei care cred sau vor sa creada in #PutereaRelatiilor.

Gáspár György, psihoterapeut si autor al cartii Revolutia iubirii

Este o carte ce te pune pe ganduri si te indeamna la introspectie, o carte in care Raluca si-a pus sufletul pe tava, spre a fi ghid, a transmite din experienta ei celor ce-si doresc sa inteleaga ce inseamna o relatie de cuplu constienta, caile pe care ea si partenerul ei le-au urmat spre intelegere si dobandirea bucuriei de viata in cuplu.
Multumesc, Raluca! Fii binecuvantata!

Emilia Luca, autor si terapeut

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0517 sec