Infernalii. Samuel Johnson, vol. 2

Infernalii. Samuel Johnson, vol. 2
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-978-198-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 352
Format: 13x20
Categoria: Aventuri

DESCRIERE

Infernalii. Samuel Johnson, vol. 2 - John Connolly

 
... locul la care în general se face referire drept Iad, însă cunoscut şi sub diferite denumiri, ca de exemplu Hades, împărăţia Focului, casa lui Aghiuţă şi căruia îi sunt asociate şi alte denumiri menite să indice că nu ţi-ai dori să-ţi petreci aici o scurtă vacanţă, ca să nu mai vorbim de eternitate, era într-o stare de mare criză.
 
Stăpânul acestuia, al său rege întunecat, era bolnav şi prin „bolnav" vreau să spun nebun de legat.

Această sursă a tuturor relelor, fiinţa străveche care se ascundea în cea mai întunecată parte a Iadului, avea de asemenea multe nume, însă adepţii săi o numeau Marele Malefic. Isi dorea multe lucruri: îşi dorea ca orice stea din orice univers să fie stinsă asemenea flăcării unei lumânări între degetele sale; îşi dorea ca orice lucru frumos să înceteze să mai existe; îşi dorea frigul şi întunericul şi o tăcere imensă, care să dureze la nesfârşit.
 
Cel mai mult dintre toate îşi dorea sfârşitul omenirii. Se plictisise să tot încerce să corupă orice fiinţă omenească, una câte una, pentru că acest lucru îi consuma timp, şi era frustrant, şi multe continuau să-l sfideze prin faptul că erau bune şi cuviincioase.
 
Cu toate că nu se hotărâse să renunţe chiar de tot la eforturile sale, părea pur şi simplu mai uşor să distrugă Pământul şi să termine cu asta, aşa că alcătuise un plan.
 
La momentul respectiv păruse un plan foarte bun şi, din punctul de vedere al Marelui Malefic şi al adepţilor săi, n-avea cum să dea greş, sub nicio formă, în niciun fel.
 
Exclus. Acest plan, cu siguranţă şi fără nicio umbră de îndoială, nu putea eşua...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0295 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.