Ingerul meu secret - Federica Bosco

Ingerul meu secret - Federica Bosco
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 415
Format: 13x20
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Ingerul meu secret - Federica Bosco

 
... incepu să plângă și mai tare. Eram extraordinar de tristă. Mi se rupea inima și nu puteam să fac nimic pentru ea. Și, drept să spun, chiar nu eram în poziția de a convinge pe cineva că viața e frumoasă și că merită trăită.
 
— Micuțo, știi că viața asta e mizerabilă? Poate ție îți e mai bine în locul ăla îndepărtat în care te afli. Și poate că fraza aia în spaniolă nu înseamnă nimic… E lati… ufff, renunț.
 
După ce a plecat și am rămas singură, am început să-l aud râzând. Râdea ca un nebun, din ce în ce mai tare, cum nu-l mai auzisem niciodată, și în sinea mea am început să râd și eu.
 
— Mia, mă auzi, nu-i așa?
 
— Da, te aud, Pat, am răspuns emoționată.
 
— În sfârșit, iubita mea, în sfârșit, a fost nevoie de nebunele alea două ca să ai emoțiile potrivite, ca să ai doza de furie potrivită pentru a reacționa. Nu știam ce să mă mai fac.
 
— Pat, te auzeam și înainte numai că nu știam cum să-ți răspund!
 
— M-ai auzit cântând?
 
— Te-am auzit cântând, enumerând numele celor șapte pitici și imitându-l pe Dewey din Family Guy!
 
— Știam că urăști asta! Mia, nu pot să-ți spun cât de mult te iubesc și ce dor mi-a fost de tine! Credeam că o să înnebunesc!
 
— Tu să înnebunești? Eu am înnebunit zi de zi cu ochii țintuiți la un perete alb și cu geaca ta pe mine. Nu pot să tră- iesc fără tine, Patrick, am încercat, trebuie să mă crezi, dar lumea asta nu are sens fără tine, viața nu are sens.
 
Voiam să vin după tine… de asta mă aflu acum aici.
 
— Știu, și chemarea ta a fost atât de puternică încât acum sunt aici cu tine...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0635 sec