Intalnirea cu Destinul. Editie aniversara - Constantin Dulcan

Intalnirea cu Destinul. Editie aniversara - Constantin Dulcan
-8%
Preț: 87,40 RON
95,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786303140391
Anul publicării: 2023
Pagini: 432
Format: 14x21

DESCRIERE

Intalnirea cu Destinul. Editie aniversara - Constantin Dulcan

 

... un medic neurolog și psihiatru, cunoscut pentru lucrările sale care explorează conexiunile dintre știință, spiritualitate și dezvoltarea personală. Această carte este o meditație asupra conștiinței umane, dezvoltării personale și a potențialului uman.

 

...Constantin Dulcan abordează idei și concepte complexe într-un limbaj accesibil. El discută despre rolul conștiinței în viața umană, despre cum putem explora dimensiuni ale sinelui și despre modul în care cunoașterea de sine poate contribui la o viață mai împlinită.

 

Cartea abordează, de asemenea, subiecte precum intuiția, conectarea cu propria spiritualitate, meditația și căutarea sensului vieții. Ea oferă cititorilor o perspectivă în care știința și spiritualitatea pot coexista și se pot completa reciproc în căutarea cunoașterii profunde.

 

...Intâlnirea cu Destinul este considerată o carte care poate inspira și provoca gândirea profundă asupra naturii umane și a lumii înconjurătoare. Este potrivită pentru cititorii care sunt interesați de dezvoltarea personală, spiritualitate și explorarea conștiinței dintr-o perspectivă interdisciplinară...

 

În prezentul nostru tulbure, care a uitat de tot ce înseamnă tradiția, istoria și continuitatea din existența unui popor, nu credeam că se mai poate scrie un elogiu al satului românesc. Iată că, în volumul Întâlnirea cu Destinul, Dumitru Constantin­-Dulcan o face la modul admirabil și memorabil, dovadă că lumea satului nu a încetat să viețuiască (așa cum credem mulți dintre noi!), ci este un organism viu, care se regenerează permanent.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0382 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.