Intr-o noapte cu o mie de stele - Andrea Yaryura Clark

Intr-o noapte cu o mie de stele - Andrea Yaryura Clark
Preț: 50,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789733415022
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 416
Format: 13x20

DESCRIERE

Intr-o noapte cu o mie de stele - Andrea Yaryura Clark

 

... această carte captivantă ne poartă prin povestea unei călătorii emoționale și spirituale a personajelor într-o noapte plină de mister și magie.


Povestea are loc într-o mică comunitate rurală, unde locuitorii trăiesc într-o lume strălucitoare și fermecătoare. Într-o noapte de vară, oamenii din sat se reunesc pentru a sărbători un eveniment special - o noapte în care cerul este acoperit de o mulțime de stele strălucitoare.


Cartea urmărește mai multe personaje și poveștile lor interconectate, dezvăluind secrete, dorințe și aspirații ascunse. Prin intermediul acestor personaje complexe și bine conturate, cititorii sunt invitați să exploreze teme precum iubirea, pierderea, regăsirea de sine și magia existentă în fiecare ființă umană.


Andrea Yaryura Clark îmbină abil realismul și elemente supranaturale pentru a crea o poveste captivantă și emoționantă. Proza sa poetică și detaliată oferă cititorilor o imagine vie și înșelătoare a lumii descrise în carte, în timp ce suspansul și răsturnările de situație mențin interesul și curiozitatea pe parcursul lecturii.


"Intr-o noapte cu o mie de stele" este o călătorie fascinantă prin emoții, descoperiri și revelații, în care personajele și cititorii învață că fiecare persoană are propria sa poveste și că fiecare noapte poate fi plină de magie și posibilități neașteptate. Această carte ne invită să ne deschidem inimile și mințile și să căutăm frumusețea și semnificația în cele mai mici și simple momente ale vieții noastre.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0388 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.