Iubim sau ne mintim? Secretele cuplurilor inteligente - Andrei Vulpescu

Iubim sau ne mintim? Secretele cuplurilor inteligente - Andrei Vulpescu
Preț: 49,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786303050997
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Iubim sau ne mintim? Secretele cuplurilor inteligente - Andrei Vulpescu

 

... cartea se concentrează pe ideea că într-o relație de cuplu, inteligența emoțională și capacitatea de a comunica eficient joacă un rol esențial. Autorul examinează diferențele dintre iubirea adevărată și iluzia iubirii, dezvăluind unele din miturile și așteptările nerealiste asociate cu relațiile romantice.

 

Andrei Vulpescu oferă înțelegere și consiliere cu privire la cum putem evita capcanele comunicării toxice și să ne îmbunătățim abilitățile de ascultare activă și de exprimare a nevoilor și dorințelor noastre într-un mod constructiv.

 

Cartea pune accentul pe importanța sincerității și vulnerabilității într-un cuplu și încurajează cititorii să își exploreze și să își exprime autenticitatea și autenticitatea în relația lor.

 

Prin intermediul exemplelor concrete și a studiilor de caz, Andrei Vulpescu abordează teme precum comunicarea empatică, gestionarea conflictelor, construirea încrederii și menținerea unei intimități sănătoase în cuplu. El subliniază, de asemenea, importanța autonomiei și a respectului reciproc în relație, promovând echilibrul între independență și conexiune.

 

Iubim sau ne mintim? Secretele cuplurilor inteligente este o resursă valoroasă pentru cuplurile care doresc să-și consolideze și să-și îmbunătățească relația. Cartea oferă o abordare practică și informativă pentru a naviga prin provocările și complexitățile relațiilor romantice și încurajează cititorii să investească în dezvoltarea unei relații autentice, pline de iubire și satisfacție reciprocă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0370 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.