Iubirea tantrica. Sentimente versus emoţii. Reguli de aur ale iubirii - Diana Richardson, Michael Richardson

Iubirea tantrica. Sentimente versus emoţii. Reguli de aur ale iubirii - Diana Richardson, Michael Richardson
Preț: 24,15 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9050-42-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 128
Format: 13x20

DESCRIERE

Iubirea tantrica. Sentimente versus emoţii. Reguli de aur ale iubirii - Diana Richardson, Michael Richardson

 
Emoţiile şi plexul solar
Conştientizaţi-vă plexul solar. În special, dacă vă observaţi corpul atunci când sunteţi emoţional, puteţi deveni conştient de o contracţie, tensiune sau durere în plexul solar. Pentru mulţi, plexul solar şi zona stomacului sunt o sursă continuă de disconfort. Plexul solar este format dintr-o imensă reţea de nervi şi este un centru energetic semnificativ. Dacă împingeţi uşor cu vârful degetelor în zona dintre buric şi vârful sternului (zona diafragmei], veţi atinge zona plexului solar.
Emoţiile noastre, sentimentele noastre neexprimate, pot provoca tensiuni în plexul solar. Poate că aţi observat un „nod" în plexul solar imediat după ce cineva face o remarcă ce „vă atinge", vă provoacă şi vă declanşează emoţiile. Atunci când întrebăm cuplurile în timpul seminariilor noastre dacă cineva simte disconfort în plexul solar sau în zona superioară a stomacului, mai mult de jumătate din persoanele prezente îşi vor ridica mâinile pentru a confirma că sunt conştienţi de tensiunea din acel loc. Când o persoană devine emoţională, uneori mirosul respiraţiei sale poate deveni fetid pe perioada în care este emoţional, ceea ce arată că stomacul şi zona plexului solar sunt cu siguranţă deranjate de emoţii.
Plexul solar poate fi un instrument de monitorizare util pentru emoţiile tale. Menţineţi conştientizarea plexului solar în timpul activităţilor voastre zilnice şi folosiţi-l ca indicator pentru a vă informa despre ce se întâmplă în viaţa voastră. Uneori este posibil să nu vă simţiţi prea emoţionali, în cazul separării şi în altele asemănătoare, dar aţi putea simţi senzaţii incomode în plexul solar care au un efect tulburător asupra realităţii voastre imediate. În astfel de cazuri, este cu adevărat util să începeţi să analizaţi interacţiunile zilei, în desfăşurare consecutivă, şi să încercaţi să identificaţi cu precizie când au început senzaţiile ciudate...
 
Emoţie trecută şi sentiment prezent
Diferenţa vitală dintre emoţie şi sentiment este că emoţiile îşi au rădăcinile în trecut, iar sentimentele se raportează la momentul prezent. Emoţiile reprezintă sentimentele noastre care nu au fost exprimate anterior, iar acestea se acumulează în timp.
În timpul seminariilor noastre de o săptămână pe tema „Să Facem Dragoste,,, introducem tema emoţiei doar în a patra zi. Le explicăm şi ne cerem scuze cuplurilor că nu putem vorbi despre emoţii mai devreme, chiar dacă ştim că emoţiile sunt responsabile pentru tulburări majore în majoritatea relaţiilor. Motivul întârzierii noastre în oferirea materialului despre emoţii se datorează faptului că zilele de început sunt dedicate pentru a învăţa cuplurile cum să se adapteze la sursa iubirii aflată în interiorul fiecărei persoane: cum să fie prezenţi şi să experimenteze iubirea ca „strălucire a fiinţei lor". Cu o experienţă de iubire absolut proaspătă, ei vor fi capabili să vadă cu uşurinţă emoţia ca forţa distructivă care este şi să realizeze că inconştienţa emoţiilor lor le-a cauzat o mare suferinţă şi nefericire în trecut...
 
CUPRINS:
 

Prefaţă de Eva-Maria Zurhost... 6
Mulţumiri... 8
Nota autorilor... 9

Cap. 1 IUBIREA NU ESTE O EMOŢIE... 11
Cap. 2 EMOŢIILE SUNT DIFERITE DE SENTIMENTE... 16
Cap. 3 EMOŢIA ESTE TOXICĂ... 28
Cap. 4 FII CONŞTIENT DE EMOŢIE... 34
Cap. 5 SEPARAREA IUBIRII DE EMOŢIE... 41
Cap. 6 SURSE ALE EMOŢIEI... 47
Cap. 7 A FACE FAŢĂ EMOŢIILOR - REGULILE DE AUR... 56
Cap. 8 SCENARII PENTRU SEPARAREA IUBIRII DE EMOŢIE... 65
Cap. 9 ÎNCEPE SĂ-ŢI EXPRIMI SENTIMENTELE... 74
Cap. 10  SEX ŞI EMOŢIE... 86
Cap. 11 COPII ŞI EMOŢII... 93
Cap. 12 COMUNICARE ŞI ABILITĂŢI ÎN RELAŢIONARE... 99
Cap. 13 EXPERIENŢE PERSONALE... 107

Apendix: INSPIRAŢII ÎN IUBIRE... 119
Cărţi şi Lecturi Recomandate... 124

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0352 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.