Iubitelor mele prietene - Irina Binder, Carmen Voinea-Răducanu

Iubitelor mele prietene - Irina Binder, Carmen Voinea-Răducanu
-10%
Preț: 43,20 RON
48,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 380
Format: 13x20

DESCRIERE

Iubitelor mele prietene - Irina Binder, Carmen Voinea-Raducanu

 
... ne-am dat seama atunci câte am avea să le spunem atât prietenelor cât şi cititoarelor noastre, pe care le-am considerat întotdeauna prietene. Dar cum să te poţi adresa atâtor prietene în acelaşi timp? Şi ne-a venit ideea, ceva timp mai târziu, când eram în maşină: să scriem împreună o carte.
 
O carte ar fi soluţia ideală pentru a reuşi să stăm de vorbă cu toate prietenele noastre. Ne-am pus pe treabă cu multă bucurie şi... iata ce a ieşit: cartea “Iubitelor mele prietene”.

Ne-am descărcat sufletul în faţa voastră cu speranţa că din lecţiile noastre de viaţa veţi învăţa şi voi ceva, că gândurile noastre vă vor aduce puţină mângâiere şi confort, puţină încredere şi respect de sine, că poate citindu-ne vă veţi redescoperi şi vă veţi aminti cât sunteţi de minunate şi că meritaţi să fiţi fericite.

Desigur, această carte nu este doar pentru femei, o pot citi şi bărbaţii, avem şi foarte mulţi cititori şi nu vrem să se simtă neglijaţi.
 
Ba chiar cred că tocmai ei ar putea învăţa multe despre noi, despre universul nostru atât de fragil şi complex, despre felul în care vedem noi viaţa, iubirea şi, sigur, relaţiile dintre noi şi ei, jumătăţile noastre perfecte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0367 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.