Jocul vietilor - James Dashner

Jocul vietilor - James Dashner
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Format: 13x20
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Jocul vietilor - James Dashner

 
... era suficient să guste un vin bun ca să-l recunoască.
 
— Baronul de Ona? citi el eticheta întrebător şi se uită spre canapea.
 
Suzanne îi zâmbi, iar el îi întoarse zâmbetul. Apăruse în viaţa lui în urmă cu doi ani, umplând un gol imens, în urmă cu o săptămână, fusese nevoită să se mute la el, din cauza unei ţevi sparte în apartamentul ei, şi de atunci locuiau împreună. Deşi nu-i mărturisise în mod deschis, se bucura să o aibă lângă el.
 
A luat paharele de vin, a privit din nou pe fereastră cu ochii mijiţi, dar acum îşi vedea doar propria reflecţie — un chip întunecat, cu ochi negri. S-a întors pe canapea şi s-a cuibărit lângă Suzanne.
 
La televizor, la emisiunea lui Thomas Ronningen, canapeaua invitaţilor se umpluse cu oameni interesanţi, care îşi spuneau opinia despre un subiect dezbătut. Lui Wisting îi plăcea genul acesta de emisiuni în care subiectele serioase se intercalau cu divertisment de bun-simţ. îi mai plăcea şi prezentatorul.
 
Cu un farmec tineresc, Thomas Ronningen ştia să creeze în faţa reflectoarelor o atmosferă intimă, personală, în care invitaţii se simţeau în largul lor.
 
Prezentatorul se comporta adesea ca un investigator, adresând invitaţilor săi întrebări bine construite, inteligente, şi, în loc să-i încolţească printr-un interogatoriu critic, obţinea dezvăluiri de la ei lăsând pur şi simplu discuţia să curgă de la sine...
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0667 sec