Kinetoterapia

Preț: 16,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
ISBN: 978-973-636-276-7
Editura:
Anul publicării: 2007
Ediția: 2
Pagini: 160
Format: 13x20

DESCRIERE

''Kinetoterapia''


Chinetoterapie, ortografiată și kinetoterapie, denumită și chineziterapie sau kinetologie medicală este un tip de miscare medicala care înseamnă, etimologic, terapia prin mișcare.

Se folosește pentru recuperare medicală și constă, pe lângă efectuarea unor exercitii într-un ansamblu de tehnici și metode aplicate în funcție de fiecare persoană și afecțiunea pe care o prezintă.

Kinetoterapia face parte din medicina fizică și studiază mecanismele neuromusculare și articulare care îi asigură omului activitățile motrice normale. Are la bază mișcarea efectuată prin programe de recuperare medicală bine structurate, ce au ca scop refacerea unor funcții diminuate.

Principalele obiective ale tratamentului kinetoterapeutic sunt următoarele:

- Relaxarea


- Corectarea posturii și aliniamentului corporal
- Creșterea mobilității articulare
- Creșterea forței musculare
- Creșterea rezistenței musculare
- Creșterea coordonării, controlului și echilibrului
- Corectarea deficitului respirator
- Antrenamentul la efort
- Reeducarea sensibilității

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.