Legea societatilor si 8 legi uzuale. Actualizat 29 ianuarie 2018

Legea societatilor si 8 legi uzuale. Actualizat 29 ianuarie 2018
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 308
Format: 13x20
Preț: 27,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Legea societatilor si 8 legi uzuale. Actualizat 29 ianuarie 2018

 
Legea societatilor si 8 legi uzuale cuprinde, pe langa Legea nr. 31/1990, actele normative care reglementeaza regimul juridic al reprezentantelor societatilor straine, al IMM-urilor, al grupurilor de interes economic, guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, precum si Legea privind registrul comertului si alte doua acte care legifereaza formalitatile de inregistrare la registrul comertului (O. U. G. nr. 116/2009 pentru instituirea unor masuri privind activitatea de inregistrare in registrul comertului si Legea nr. 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in registrul comertului a persoanelor fizice, asociatiilor familiale si persoanelor juridice, inregistrarea fiscala a acestora, precum si la autorizarea functionarii persoanelor juridice).

Cartea Legea societatilor si 8 legi uzuale contine, de asemenea, un extras din Codul civil (articolele dedicate persoanei juridice si contractului de societate), numeroase note de actualizare a terminologiei si a institutiilor in acord cu dispozitiile Codului de procedura civila actual si ale Legii de punere in aplicare a acestuia, trimiteri la legislatia conexa si decizii pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie in asigurarea unei practici judiciare unitare in materie (recursuri in interesul legii si hotarari prealabile).
Spre a facilita cautarea in Legea societatilor, au fost intocmite un cuprins detaliat si un index si au fost inserate denumiri marginale articolelor.

Prezenta editie a lucrarii Legea societatilor si 8 legi uzuale include ultimele modificari ale Legii nr. 26/1990 privind registrul comertului, aduse prin O. U. G. nr. 96/2017.

Legea societatilor si 8 legi uzuale este tiparita in format A5 (145x205 mm), pe hartie de volum.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0691 sec