Legea succesului - Napoleon Hill

Legea succesului - Napoleon Hill
-10%
Preț: 76,50 RON
85,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0555-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 656
Format: 15x22

DESCRIERE

Legea succesului - Napoleon Hill

 
Cunoaşteţi-vă oamenii, cunoaşteţi-vâ ocupaţia, cunoasteti-va pe voi insiva!

In toată literatura nu vei găsi o descriere mai bună ca aceasta a abilitaţii de conducere. Aplic-o pe tine însuţi, afacerii sau meseriei tale sau locului unde eşti angajat şi vei observa cât de bine iţi va servi ca ghid.

Discursul maiorului Bach este unul care ar putea fi toarte bine oferit oricărui băiat sau oricărei fete care termină liceul. Ar putea fi foarte bine oferit şi fiecărui absolvent de facultate. Ar putea deveni foarte bine şi cartea de reguli a oricărui om care este plasat Intr-o poziţie de conducere a altor oameni, indiferent de chemare, afacere sau meserie.

In Lecţia întâi ai învăţat valoarea unui scop principal precit. Si accentuăm aici faptul că scopul tău principal precis trebuie să fie activ, nu pasiv. Un scop precis nu va fi niciodată nimic altceva decât o simplă dorinţă dacă nu vei deveni o persoană cu iniţiativă, care să urmărească agresiv şi persistent acea ţintă până când va fi atinsă.

Nu pop ajunge nicăieri fără persistenţă, un fapt care nu poate fi repetat prea des.

Diferenţa dintre persistenţă şi lipsa ei este aceeaşi cu u-ţi dori ceva şi hotărârea de a obţine acel ceva.

Pentru a deveni o persoană cu iniţiativă trebuie să îţi formezi obiceiul de a urmări în mod agresiv şi persistent obiectul scopului tău principal precis până când îl vei obţine, indiferent dacă acesta necesită un an sau douăzeci de ani. Ai putea foarte bine să nu ai niciun scop principal precis, deoarece e acelaşi lucru cu a avea un asemenea scop fără a depune vreun efort continuu pentru realizarea lui.

Nu profiţi la maximum de acest curs dacă nu faci tn fiecare zi un pas care să te aducă mai aproape de realizarea scopului tiu principal precis. Nu te păcăli singur şi nu îţi permite să te înşeli crezând că obiectul scopului tău principal precis se va materializa dacă doar aştepţi. Materializarea va veni prin hotărârea ta, susţinută de planurile tale stabilite cu grijă şi de iniţiativa de a pune acele planuri în practici, sau nu va veni deloc.

Şi una dintre cerinţele majore ale abilităţii de a conduce este puterea DECIZIEI rapide şi hotărâte!

Analiza a peste 16 000 de oameni a dezvăluit faptul că liderii sunt persoane care iau decizii rapide, chiar şi în chestiunile de importanţă minoră, în timp ce adeptul nu este NICIODATĂ o persoană a deciziei rapide.
Acest lucru merită ţinut minte!

Adeptul, din orice domeniu în care se va găsi, este un om care rareori ştie ce vrea. El şovăie, tergiversează şi chiar refuză să ia o decizie, chiar şi în privinţa lucrurilor minore, cu excepţia cazului în care îl îndeamnă un lider.

A şti că majoritatea oamenilor nu pot şi nu vor lua repede decizii, dacă le vor lua totuşi, este de mare ajutor liderului care ştie ceea ce vrea şi care are un plan pentru a obţine acel ceva.

Aici se va observa cât de strâns aliate sunt legile acoperite de Lecţia întâi şi de lecţia aceasta. Liderul nu numai că lucrează cu un SCOP PRINCIPAL PRECIS, dar el are şi un plan precis pentru a obţine acel scop. Se va vedea, de asemenea, că legea încrederii în sine devine o parte importantă a echipamentului de lucru al liderului.

Motivul principal pentm care adeptul nu poate lua decizii este faptul că îi lipseşte încrederea în sine necesară pentru a face acest lucru. Fiecare lider foloseşte legea scopului principal precis, legea încrederii în sine şi legea iniţiativei şi a conducerii. Şi dacă este un lider extraordinar şi de succes el se va folosi, de asemenea, de legile imaginaţiei, entuziasmului, autocontrolului, personalităţii plăcute, gândirii corecte, concentrării şi...
 
CUPRINS:
 
O părere personală a autorului        
Mulţumirile autorului pentru ajutorul primit la scrierea acestui curs     
Conţinutul introducerii: conceptul „mastermind''
   
INTRODUCERE
Conceptul „mastermind''    

LECŢIA ÎNTÂI
Un scop principal precis    

LECŢIA A DOUA
încredere în sine    

LECŢIA A TREIA
Obiceiul de a economisi  

LECŢIA A PATRA
Iniţiativă si conducere

LECŢIA A CINCEA
Imaginaţie    

LECŢIA A ŞASEA
Entuziasm  

LECŢIA A ŞAPTEA
Autocontrol    

LECŢIA A OPTA
Obiceiul de a face mai mult decât munca pentru care esti plătit

LECŢIA A NOUA
Personalitate atrăgătoare
 
............

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0440 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.