Limba engleza, clasa a V-a. Teachers Book. Make it! 2

Limba engleza, clasa a V-a. Teachers Book. Make it! 2
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 134
Format: 21x30
Categoria: Clasa a V-a
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Limba engleza, clasa a V-a. Teachers Book. Make it! 2 - C. Bianchi

 
Cambridge uses cutting-edge language and pedagogy research to create innovative materials that teachers and students will love. It is the first time that Cambridge University Press has designed a course specifically for Romanian schools. 

Caracteristicile cursului
Make it! Leve12 este un curs de limbă engleză care se adresează elevilor de clasa a Vl-a şi reprezintă un suport didactic de mare flexibilitate, in conformitate cu Programa şcolară pentru disciplina LIMBA MODERNĂ I. Clasele aV-a- a Vlll-a (februarie 2017), şi in acord cu competenţele lingvistice din Common European Framework of Reference.
Cursul imbină metode de lucru tradiţionale, cum sunt dialogurile şi abordarea gramaticală complexă, cu elemente inovatoare, precum materiale video şiinstrumente de lucru special gandite pentru personalizarea şi individualizarea procesului de invăţare. Principiul fundamental pe baza căruia este construită această lucrare este learning by doing, văzut ca premisă indispensabilă a succesului in formarea elevilor, consideraţi actori principali ai procesului de invăţare in care sunt antrenaţi zilnic.

Componentele cursului

Pentru elevi
Student's Book (Cartea elevului)
Workbook (Caietul elevului)
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0762 sec