Lorene - Alex V. Miller
43,20 RON
54,00 RON (-20%)

Lorene - Alex V. Miller

Lorene - Alex V. Miller
-20%
Preț: 43,20 RON
54,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2017
Pagini: 462
Format: 13x20

DESCRIERE

Lorene - Alex V. Miller

 
... trecuseră mai bine de două luni de când Lorene era in comă. Cea de-a treia operaţie durase mai bine de nouă ore şi decursese normal, fără niciun incident sau complicaţie medicală. 
 
Cu toate astea, medicii care participaseră la operaţie şi cei care verificau zilnic evoluţia stării ei de sănătate erau sceptici cu privire la revenirea ei la normalitate.
 
Niciunul nu dorea să dea un verdict, cu toate că timp de şaizeci de zile nu se întâmplase absolut nimic care să indice că sănătatea ei se deteriorează. Insă nici nu era vreun semn de ameliorare.
 
Totuşi, fiecare în inima lui avea o speranţă, fiecare doctor spera într-o minune, Intr-o revenire miraculoasă şi toti se gândeau cu groază când va veni clipa să-i spună lui Ludovic că după încă treizeci de zile începând de astăzi, va trebui deconectată de la aparate.
 
După nouăzeci de zile, conform procedurilor medicale, trebuia deconectată, dacă în toată această perioadă creierul nu a înregistrat nicio activitate cerebrală.
 
Se minunau cu toţii de frumuseţea ei şi de ghinionul pe care-1 avusese. Intregul personal medical din spital ajunsese să-i îndrăgească pe cei doi soţi loviţi de soartă.
 
După cea de-a treia operaţie, nu fusese zi in care Ludovic să nu vină la spital. De foarte multe ori venea cu două porţii de mâncare la ei şi mânca împreună cu soţia lui. Se auzea prin uşă cum vorbea cu ea ca şi când ar fi fost conştientă şi l-ar fi putut auzi.
 
De câteva ori îl auziseră cum îi spunea giume şi cum apoi o certa că nu a înţeles poanta, doar pentru că nu a fost foarte atentă. Asistentele care erau câteodată nevoite să intre on cameră, ieşeau plângând in hohote de acolo.
 
De fiecare dată când vorbea cu ele, vorbea numai despre cum va fi ziua când îşi va reveni Lorene. După aproximativ treked de zile de la cea de-a treia operaţie, pansamentele îi fuseseră date jos, rănile de la cap se cicatrizaseră, şi fuseseră acoperite de un păr negru şi des, care crescu- se deja de aproximativ doi centimetri.
 
Aşa cum promisese, o adusese într-o zi şi pe sora lui Nicole, împreună cu cei patru băieţi pentru a o vedea pe Lorene.
 
- Ludovic, este superbă această fată. Nu-mi vine să cred că ţi-ai ales o soţie atât de frumoasă, încerca să glumească sora lui pentru a-l mai scoate din starea lui de tristeţe.
 
Pentru că, oricât se prefăcea Ludovic că nu suferă, ea, care il cunoştea atât de bine, simţea prin ce trece.
 
- Trebuie neapărat să o aduci şi pe mama să o vadă.
 
- Ştiu, Nicole, şi eu aş fi vrut să o aduc, dar ştii că nu am cum să-i spun că toată lumea de aid crede că Lorene este soţia mea. Asta chiar nu am cum să-i spun.
 
Aştept să-şi revină şi apoi primul drum la ieşirea din spital va fi direct la ea. Va trebui să-şi cunoască şi ea soacra, încerca şi el să glumească...

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Un real succes în devenire

Încep prin a spune ca nu îmi plac romanele de dragoste, ca toate îmi par o nesfârșită telenovela în care întotdeauna el și ea se regăsesc în final și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Țin sa menționez ca sunt profesor universitar și mi-au trecut prin mâna sute de cărți. Deci revenind la subiect, așa cum am zis pe blogul meu, acest scriitor nu pare a fi un începător, ci mai degrabă unul care se ascunde sub acest pseudonim, încercând sa ne păcălească vigilența culturală, inventând o carte pe care sincer am crezut ca am sa o arunc în pod ca pe multe altele. Deci cine sunteți cu adevărat domnule Miller?! Din mana unui începător nu poate ieși această poveste profundă ce impresionează pană la lacrimi. Iar mie sa îmi smulgi o lacrimă trebuie sa îmi smulgi unghia cu patentul, cum se făcea într-un timp la Doftana. Cine sunteți cu adevărat? Vreau sa aflu iar cei care îmi citesc blogul de-asemenea sunt contrariati. Cine este Alex V Miller!? Un începător cu o imaginație extraordinara sau un scriitor consacrat?!Căci dacă e un începător și continua sa scrie asa, vom avea de aface cu ce nu a cunoscut România în domeniul acesta novelist. Ma întrebau cititorii mei cam câte femei au trecut pragul casei dumneavoastră!? La o asemenea expunere, e clar ca trebui sa fiți un cuceritor desăvârșit! Deci cine sunteți domnule Miller?
Created in 0.0460 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.