Lucrurile omenești - Karine Tuil

Lucrurile omenești - Karine Tuil
-6%
Preț: 42,30 RON
45,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-8353-6
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 304
Format: 13x20

DESCRIERE

Lucrurile omenești - Karine Tuil

 
... a doua zi dimineaţă, preşedinta a anunţat că va începe audierea domnişoarei Mila Wizman. Tânăra s-a apropiat de bară tremurând:

—    N-o să reuşesc.

—    Ce aşteptaţi de la acest proces?

—    Recunoaşterea răului care mi-a fost făcut.

—    Aveţi un iubit?

—    Nu.

—    Care era situaţia dumneavoastră în 2016?

—    Eram în ultima clasă de liceu.

—    în ce împrejurări l-aţi întâlnit pe domnul Farel?

—    în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, l-am însoţit la o petrecere. Era politicos şi drăguţ, am avut încredere în el şi am stat de vorbă. M-a îmbiat să beau, l-am refuzat, a insistat mult zicând că e o şampanie de mare clasă, am acceptat cupa pentru că mi-era ruşine să fiu luată de fraieră, am băut-o.
 
Se-nvârtea locul cu mine, îmi venea să vărs, am spus că ies să iau aer şi s-a luat după mine, că cică e primejdios pentru o fată să meargă singură prin Paris. în timpul plimbării am vorbit şi, după aceea, m-a rugat să aştept cinci minute, l-am văzut discutând cu un bărbat şi făcând un schimb cu acesta.
 
Când s-a întors, mi-a spus că luase nişte iarbă şi m-a îndemnat să fumez. Mi-a spus că putem fuma în siguranţă într-o încăpere din preajmă, iar eu l-am urmat, pentru că nu ştiam cum să fac ca să nu par o idioată, dar şi pentru că nu puteam să...
 
CUPRINS:
 
Difracţie    
Teritoriul violenţei    
Raporturi umane    
Mulţumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0400 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.