Lumea astrala - Swami Panchadasi

Lumea astrala - Swami Panchadasi
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 48
Format: 11x20
Preț: 10,80 RON
12,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Lumea astrala - Swami Panchadasi

 
... am cautat sa va ofer, in cateva randuri, mari fapte de baza despre Planul Astral. Am aglomerat foarte multe date intr-un spatiu foarte mic, astfel incat va trebui sa-mi cititi si studiati spusele foarte atent, pentru a ajunge la semnificatia deplina.
 
De fapt, aceasta nu este o carte sa fie citita si apoi lasata deoparte - mai curand ea ar trebui re-citita si re-studiata, pana cand este extrasa toata esenta.

Perspectivele asupra unui numar de sub-planuri ale Astralului ar trebui sa va ofere o idee generala, clara despre multe alte scene din acel plan mare. 

Tineti minte, aceste scene sunt tipice pentru ceea ce observa orice ocultist avansat care este capabil sa calatoreasca in aceste planuri. 
 
Folositi acest manual ca pe o cheie pentru a dezlega multe mistere si nu ca pe o carte de frunzarit in timpul liber. Nu va ingaduiti timp liber. Nu incercati sa omorati timpul. Fiti un ocultist sincer, meditativ, mereu in devenire si evoluand pe masura ce progresati de-a lungul Caii! Priviti inainte, nu inapoi! 
 
Priviti in sus, nu in jos! Aveti credinta, nu teama! Fiindca in sufletul vostru este o scanteie din focul divin, ce nu poate fi stins!
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0778 sec