Ma pregatesc pentru concursuri. Matematica clasa a 4-a - Nedelcu Monica

Ma pregatesc pentru concursuri. Matematica clasa a 4-a - Nedelcu Monica
Preț: 24,50 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-056-032-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 84
Format: 17x24
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Ma pregatesc pentru concursuri. Matematica clasa a 4-a - Nedelcu Monica

 
1.    Care este al nouălea termen al şirului: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8,    ?
2.    Calculaţi suma primelor 40 de numere impare.
3* Un ceas se scumpeşte în luna august cu o cincime din preţul său. Peste trei luni, noul preţ al ceasului scade cu o cincime din el, ajungând astfel la suma de 96 lei. Aflaţi preţul iniţial al ceasului.
4.    Pentru a realiza un proiect, copiii din clasa a V-a A trebuie să formeze un număr exact de echipe. Dacă se aleg câte 4 copii în echipă, doi elevi nu au loc. Dacă se aleg câte 5 copii în fiecare echipă, nu reuşesc să formeze toate echipele cerute, ci cu una mai puţin. Câţi copii sunt în clasă? Câte echipe sunt cerute pentru proiect?
5.    Numărul x are trei cifre şi numărul y are două cifre. Suma numerelor x şi y este 187, iar suma tuturor cifrelor numerelor x şi y este 16. Ştiind că cifra zecilor lui x este egală cu cifra zecilor luiy şi că numărul y se împarte exact la 9, aflaţi cele două numere.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.