Mai intunecat - E L James
53,10 RON
59,00 RON (-10%)

Mai intunecat - E L James

Mai intunecat - E L James
-10%
Preț: 53,10 RON
59,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 640
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Mai intunecat - E L James

 
... Zeiţa mea intimă începe să toarcă. Poate că în seara asta o să facem un număr de striptease doar pentru ochii lui. Zeiţa zâmbeşte cu un aer superior, ridicând o sprânceană. Surâd în sinea mea şi mă cufund iarăşi în moţăiala de după-amiază.
 
— Mam'selle? Un Perrier pour moi, un coca-cola light pour ma femme, sil vous plait. Et quelque chose a manger... laissez-moi voir la carte.
 
Hm... Vorbirea fluentă a lui Christian în franceză mă trezeşte. Genele îmi flutură în lumina soarelui şi îl văd pe Christian uitân-du-se la mine, în timp ce o tânără în uniformă se îndepărtează de noi, cu tava în dreptul umărului şi cu coada ei blondă legănându-se provocator.
 
— Ţi-e sete? mă întreabă el.
 
— Da, bâigui eu somnoroasă.
 
-Aş putea să mă uit la tine o zi întreagă. Obosită?
 
Mă înroşesc.
 
 — N-am dormit suficient noaptea trecută.
 
— Nici eu, surâde el.
 
Pune BlackBerry-ul pe şezlong şi se ridică în picioare. Şortul îi atârnă pe coapse, dându-i la iveală slipul. îşi dă jos şortul şi şlapii, iar eu îmi pierd şirul gândurilor.
 
— Hai să înotăm, îmi întinde el mâna, iar eu mă uit la el cu un aer dezorientat. Vrei să înoţi? mă întreabă, înclinând capul într-o parte cu un aer amuzat.
 
Văzând că nu-i răspund, clatină uşor din cap.
 
— Cred că ai nevoie de ceva care să te trezească.
 
Brusc, sare lângă mine şi mă ia în braţe, iar eu scot un ţipăt, fiind mai mult surprinsă decât alarmată.
 
— Christian, lasă-mă jos! strig...
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0312 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.