Mai tarziu - Stephen King
35,99 RON
39,99 RON (-10%)

Mai tarziu - Stephen King

Mai tarziu - Stephen King
-10%
Preț: 35,99 RON
39,99 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-43-1075-0
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 272
Format: 13x20

DESCRIERE

Mai tarziu - Stephen King

 
... veneam de la şcoală împreună cu mama. Mă ţinea de mâna. In mâna cealaltă aveam desenul cu curcanul, cel pe care l-am făcut în clasa întâi, în săptămâna de dinaintea Zilei Recunoştinţei. Aşa de mult îmi plăcea ce-mi ieşise, că nu-mi mai încăpeam în piele de mândrie.
 
Uite cum trebuia să faci: îţi puneai palma pe o coală de hârtie glasată şi după aceea îi făceai conturul cu o cariocă. Aşa obţineai coada şi corpul. Capul era treaba ta cum îl desenai.
 
I-am arătat desenul meu mamei şi ea a zis „Mda, mda, bravo, tare frumos!*, dar cred că nici nu s-a uitat la el. Probabil se gând ea la una dintre cărţile pe care încerca să le negocieze cât mai bine. „Să-şi vândă marfa*, zicea ea.
 
Vedeţi voi, mama mea era agent literar. înainte fusese fratele ei,, unchiul meu, Harry, dar mama îi preluase afacerea cu un an înainte de perioada despre care vă povestesc. E o istorie lungă si cam nasoala.
 
I-am zis:
 
-    Am folosit verde-închis, ca pădurea, pentru că asta-i culoarea care-mi place mie cel mai mult. Ştii că îmi place, da?
 
Deja ajunseserăm aproape de casă. Locuiam la doar trei străzi distanţă de şcoală.
 
Şi ea iar a comentat „Mda, mda, mda''. Şi a mai zis:
 
-    Când ajungem acasă, sa te duci să te joci in camera ta sau să te uiţi la nişte desene animate, bine? Am un catralion de telefoane de dat.
 
Am răspuns şi cu „Mda, mda, mda“ şi m-am ales cu un ghiont şi cu un zâmbet. Tare mult îmi mai plăcea s-o fac pe mama să zâmbească, pentru că, deşi n-aveam decât şase ani, înţelegeam deja că ea lua totul, tot ce se întâmpla, mult prea în serios.
 
Mai târziu am aflat că eu eram unul dintre motivele pentru care era aşa. Mama credea că s-ar putea să am probleme la cap. Ziua despre care vă povestesc aici a fost aceea când s-a convins că eram perfect normal. Ceea ce probabil că a liniştit-o, pe de-o parte, iar, pe de altă parte, a îngrijorat-o şi mai tare.

- Să nu vorbeşti cu nimeni despre asta, mi-a spus ea mai târziu, în aceeaşi zi. Doar cu mine poţi. Şi poate nici cu mine, scumpule. Bine?

Am zis că bine. Când eşti aşa de mic, iar cea care-ţi vorbeşte e mama ta, zici bine la absolut orice. Cu excepţia cazului în care îţi spune să te duci la culcare. Sau să-ţi termini de mâncat broc-coliul din farfurie...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0472 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.