Manual de anestezie şi terapie intensivă, volumul 2. Terapie Intensivă - Gabriel M. Gurman

PRP: 59,90 RON
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 55,71 RON
Diferență: 4,19 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-587-612-5
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 280
Format: 13x20

DESCRIERE

Manual de anestezie şi terapie intensivă, volumul 2. Terapie Intensivă - Gabriel M. Gurman

 

"Manualul de Anestezie și Terapie Intensivă", editat de Prof. Dr. Gabriel M. Gurman și Dr. Amir Ghilan, este o resursă esențială pentru cei care activează în secțiile de terapie intensivă. Acesta este o ediție actualizată a lucrării originale, oferind o abordare clinică și directă a subiectului, stilul său fiind comparabil cu un ghid practic sau un "cookbook" în terminologia engleză. Cuprinde o varietate largă de subiecte din domeniul anesteziei și terapiei intensive, concentrându-se pe aspecte clinice fără a intra în detaliu în explicații fiziopatologice sau farmacologice.

 

Manualul este destinat atât studenților la medicină care își fac rotația în secțiile ATI, cât și rezidenților la începutul specializării lor, fiind structurat astfel încât să faciliteze o înțelegere rapidă și eficientă a principiilor de bază ale specialității. Această lucrare servește drept punct de plecare pentru cei care trebuie să se familiarizeze rapid cu ritmul și cerințele unei unități de terapie intensivă, unde condițiile pacienților pot fluctua dramatic și unde mortalitatea este semnificativ mai ridicată comparativ cu alte departamente ale unui spital.

 

Pe măsură ce anestezia și terapia intensivă au evoluat devenind specialități medicale de sine stătătoare, importanța acestor discipline a crescut, implicându-se în multiple ramuri ale medicinei. Cartea lui Gurman își propune să faciliteze navigarea pe acest parcurs complex și adesea dificil, punând un accent pe practicitate, claritate și accesibilitate. Aceasta este o resursă valoroasă pentru oricine dorește să stăpânească rapid competențele necesare pentru a lucra într-un mediu ATI.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0366 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.