Matematica si Stiintele naturii - Evaluare Nationala. Pregatire intensiva pentru clasa a VI-a

Matematica si Stiintele naturii - Evaluare Nationala. Pregatire intensiva pentru clasa a VI-a
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 96
Format: 17x24
Categoria: Culegeri
Preț: 17,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Matematica si Stiintele naturii - Evaluare Nationala. Pregatire intensiva pentru clasa a VI-a (Eduard Dancila, Ioan Dancila)

 

AVIZAT DE M. E. N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018

 

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 277 din anexa Ordinului.


Această lucrare a fost realizată în conformitate cu Metodologia de organizare şi desfăşurare a Evaluărilor Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a Vl-a în vigoare şi vizează evaluarea unor competenţe din aria curriculară „Matematică şi Ştiinţe ale naturii" (competenţele generale şi specifice prevăzute de programa în vigoare pentru matematică şi, respectiv, ştiinţele naturii). 
 

Verificarea modului în care un absolvent al clasei a VI-a este capabil de a lua o decizie, de a trage o concluzie, de a face predicții și de a construi o strategie este obiectivul major al acestei lucrări.

 

Prin problematica integrată abordată, această lucrare:

 

- încurajează transferul de cunoștințe dintr-un domeniu în altul;

 

- stimulează dorința de cunoaștere;

 

- contribuie la dezvoltarea de aptitudini de comunicare;

 

- relevă importanța matematicii în cunoașterea și explorarea mediului;

 

- augmentează capacitatea de a analiza date și de a rezolva probleme.

 

Pe data de 5 ianuarie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai puțin de 159 de cărți Art Educațional și Art Klett sunt prezente în această listă. Aceste titluri sunt marcate, cu roșu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M. E. N. pe data de 5 ianuarie 2018". Verificați cu atenție pagina fiecărui titlu comandat. Dacă nu găsiți o astfel de atenționare, este vorba fie de un titlu nedepus la avizare, fie de un titlu nou.

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1193 sec