Merci Suarez pornește intr-o nouă cursă

Merci Suarez pornește intr-o nouă cursă
Autor:
ISBN: 9786067936056
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 320
Format: 13x20
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Merci Suarez pornește intr-o nouă cursă - Meg Medina

 
... domnișoara McDaniels îi face un semn Ednei, care începe imediat să pozeze pe scaun, de zici că e super‑ modelul școlii. Arunc un ochi pe formularul Ednei de pe masă. Așa cum mă așteptam, pe plic scrie „Pachetul Gold Superior“.
 
Suspin și mă întorc cu spatele. O să dureze ceva până când îi face cinci poze cu fundal diferit. La final, Edna va primi fotografii de toate dimensiunile și îndeajuns de multe poze de portofel cât să le împartă tuturor elevilor câte una.
 
Nu lipsește decât un poster publicitar pentru ca pachetul să fie complet. Dar cel mai absurd este prețul de o sută de dolari. Banii ăștia înseamnă jumătate din avansul pentru o bicicletă nouă.
 
— Vii mâine dimineață, da, Merci?
 
Vocea domnișoarei McDaniels mă face să tresar. Mă întorc și descopăr că stă chiar lângă mine și o urmărește pe Edna în același timp. Îmi dau seama că e foarte mulțumită. Edna este tipul de client de portrete pe care orice consiliu de administrație și‑l dorește.
 
— Da, domnișoară. Vin...
 
............
 
... domnișoara McDaniels, cea care răspunde de grupul nostru, se așteaptă să‑mi „plătesc datoria“ și să fiu par‑ tenera cuiva care e nou în școală.
 
Nu e rău, dacă ai parte de un partener de treabă, dar îți ocupă mult timp, iar eu aș vrea să particip la preselecțiile pentru echipa de fotbal. Toată amiciția asta mi‑ar răpi din timpul dedicat antrenamentelor.
 
Toată ziua am căutat o cale de scăpare, și acum, na‑ți‑o bună, m‑a prins la înghesuială înainte să găsesc o scuză.
 
— La opt fără un sfert, spune. Să nu întârzii! Avem multe de pus la punct.
 
— Da, domnișoară.
 
— Următorul, zice fotografa. Edna se ridică și, exact când să cedeze scaunul, se uită spre Hannah Kim și se oprește...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0538 sec